Tre middagsoppskrifter du bør teste og en olabukse fra internett som faktisk passet

Inneholder reklame – omtale av et samarbeid med Zalando

Hei, fininger?

Håper dere har en strålende tirsdag! Selv begynner jeg sakte, men sikkert å komme meg «back on track», og dagen i dag har gått med til litt SOMA MOVE-øving, redigering av vlogg og generelt hjemmekontor, stort sett, hehe. Mye spennende som skjer denne våren altså – jeg gleder meg!

Men jo, middagsoppskrifter trenger vi alltid. Jeg føler ofte at jeg må finne på noe nytt hver uke, men så kommer jeg på at jeg jo har masse digge oppskrifter liggende. Her i heimen står det ihvertfall mellom disse tre i dag, og jeg kan gå 200% god for alle tre.

Spørsmålet er – hva frister?

Alle tre funker forresten i matboksen, men sistnevnte er aller best – den er nesten bedre kald? Utover det så må jeg bare tipse om den buksa dere ser på bildene under her. Jeg er ambassadør for Zalando, og deler jevn og trutt litt antrekksinspo i mine kanaler. Denne gangen ble vi utfordret til å velge noe i denim, og jeg fikk for å være ærlig en skikkelig klump i magen, haha. Jeg har sjeldent hell med å finne fine jeans, og ihvertfall ikke på nett! Kunne jo seff ha bestilt meg typ.. olajakke eller denimsko, haha, men ja, nei.. jeg tenkte søren heller, jeg prøver meg.

Jeg har jo lenge sikla på såkalte «mom-jeans», aller helst fra Levi´s, men aldri funnet en som funker. Vel.. denne funker!! Så til de grader også.

Du kan sjekke ut de ulike plaggene her, og der ser du blant annet flere spesifikasjoner om buksa.

Jeg tror grunnen til at jeg endelig fant en som funker på min kropp er at den er akkurat passe høy på livet, rett i beina, og i et stoff som er flatterende på kroppen.

Jeg har str 28/29, for de som lurer på det? Vil også trekke frem den snasne skinnsekken, som ikke kommer så godt frem på bildet – helt gull på dager jeg vil se litt ekstra ålreit ut, uten å drasse rundt på en veske. Har kommet frem til at jeg har et meget anstrengt forhold til vesker, med mindre den er medium til liten og kan henge et eller annet sted på kroppen min. Tunge skuldervesker med laptop, joggesko, kamera, matbokser… nei, takk.

Jeg sverger jo til treningstøy også utenfor trening, men syns det er ålreit å ha på meg vanlige klær så lenge de fortsatt bygger oppunder «den jeg er», om du skjønner. Og det må være praktisk, digg å ha på seg og anvendelig i hverdagen. Det er det antrekket her. Anyhuuu – det for være nok «fashion-snakk» for i dag, og for resten av uka – nå blir det trenings med mannen?

CrossFit, here we come! 

 

Flere
Artikler