VLOGG #50; ShapeUp Convention, CrossFit, samt litt hud, hår og sminke – produktene jeg liker

Reklame – ukas vlogg inneholder sponsede tjenester og produkter, samt synlighet av sponsorer på årets ShapeUp Convention

«What the fuck» tenker du kanskje nå; hud, hår- og sminkeprodukter?

Men tro det eller ei, dette får jeg endel spørsmål om, og ettersom jeg allikevel vlogget fra frisøren tenkte jeg at jeg kunne svare på hvilke produkter jeg liker?

Utover det får du være med på ShapeUp Convention, blant annet step-timen min med Sølve – legendarisk, haha. Det var SÅ moro, og jeg klarte faktisk å nyte opplevelsen, mye takket være de fantastiske deltakerene!

Videre får du bli med på CrossFit-økten jeg kjørte dagen etter SU Convention, til frisøren, og ikke minst på besøk hos mossa, der vi sammen gjennomfører litt trim og snakker og vekta vår, haha.

Håper du liker ukas vlogg – husk å trykke på HD på tannhjulet nederst i høyre hjørne, så får du høyest og best mulig oppløsning. Som jeg sier på slutten av videoen vurderer jeg altså en spørsmålsrunde i neste vlogg, så fyr løs om du har noen spørsmål?

Nå skal jeg spille inn Treningspodden – ha en strååålende onsdag videre?

Flere
Artikler