Bra start på Barrys Barcode

I dag ringte klokka 05.20. 05.45 ruslet jeg ut i snøværet, 06.00 satt jeg meg på toget, og 06.25 kjørte toget – #forsinkelse ? 07.00 løp jeg hesblesende nedover gata i Barcode-området, og 07.10 stormet jeg inn i «the red room» på Barrys Barcode i Bjørvika og joinet venninnen min Ella på verdens beste start på dagen – en treningsøkt ??

.. selv på dager der togtrafikken prøver å spolere treningsgleden?

Økten vi var med på kombinerte som vanlig løping på mølle med diverse øvelser på gulvet, og dagens fokus var mage og rumpe. Passet meg egentlig midt i blinken, i og med at jeg sjeldent gidder å trene noen av delene, hehe. Misforstå meg rett, gjør jo mye hip thrust, knebøy, utfall og markløft, men rumpepump med minibands og fokus på isolasjon skjer sjeldent – så da var det prima å kombinere det med stødige intervaller✌? Sist, men ikke minst; sosialisering og trening i samme slengen, I love it!

Etter trening og litt catch up satte jeg snuta mot Comfort Hotel Børsparken, der jeg har hatt kunder hele dagen, avbrutt av et par meget hyggelige møter – nå skal jeg på CrossFit-senteret vårt for å hjelpe til, de flytter nemlig inn i nye lokaler i dag?? Gleder meg til å sjekke ut!

Håper du har hatt en fin dag – snart helg ??

Flere
Artikler