Treningsuka som gikk – uke 15

Her er treningsuka som har gått?

Forresten, de ekstra oppmerksomme av dere vet kanskje at jeg innen påske skulle nå et bestemt antall treningsmål, som jeg skriver om i dette innlegget. Jeg har ikke fått tatt alle testene mine enda, da ukene før påske har blitt litt redusert, men det står på agendaen rett over påske, i kombinasjon med at jeg snakker litt om det i ukas vlogg, som etter planen skal komme i morgen. Så stay tuned?

Utover det – her er treningsuka som har gått?

Søndag

Jeg var med på team-WOD på CrossFit Fønix, der vi gjorde økten under.

Mandag

En styrkeøkt på CrossFit Fønix, mens mannen var med på dagens økt. Jeg gjorde følgende..

A1) Goblet squat med fire stopp, 8 reps x 4 – vanskelig å forklare, men det er knebøy med hantel der jeg går helt ned, så litt over halvveis opp, så ned igjen, så opp. Jeg holder 1 sekund i hver posisjon. Slitsomt?

A2) Chins 8-10 reps x 4

B1) Utfall bakover fra step 10 reps x 3

B2) Øving på kipping handstand push ups

C1) Good mornings med stang og strikk rundt knær 15 reps x 3

C2) Øving på kipping handstand push ups

C3) Pendlay row 12 reps x 3

Ikke verdens lengste økt med andre ord, men jeg kjente det godt i beina dagen etter.

Tirsdag

Hviledag.

Onsdag

Barrys Bootcamp på morgenen, der fokuset var rygg, bryst og mage, samt SOMA MOVE på kvelden?

Torsdag

Hviledag.

Fredag

CrossFit, økten ser dere under?

Lørdag

Jeg kom nettopp hjem fra en styrkeøkt, som jeg også har lagt ut på Instagram. Den var som følger..

A1) Frontbøy 5 reps x 5

A2) Chins 8 reps x 5

B1) Bulgaske splittbøy 8-12 reps x 3

B2) Skulderpress på knær 12 reps x 3

C1) Hip thrust 10+10 reps x 3

C2) Pike push ups 8-12 reps x 5

En finfin treningsuke, der noen av øktene har sittet langt inne, men jeg har skrudd av hjernen og fått jobben gjort. Det jeg har savnet denne uken er en økt i treningsrommet mitt, noe det kommer til å bli mye av etter påske. I miss it! Morgenøkter i kjelleren min er det beste som finnes, og etter påske skal jeg tilbake til minst to styrkeøkter der i uken?

.. men det får bli etter påske. Hvert øyeblikk reiser vi til fjells, der vi blir helt til andre påskedag – tror jeg ihvertfall. Jeg har pakket ulike strikker i bagen, men vi får se hvor mye de blir brukt. Rolige skiturer har førstepri. Vi skal tilbringe siste del av påsken på Geilo, og da blir det nok noen turer på Vestlia for litt styrketrening og spatid. Elsker de dagene jeg rusler ned der på egenhånd og bare.. tilbringer typ hele dagen der, med trening, spa og annen kos. #livet?

Blogges i morgen, dere?

Flere
Artikler