Arbeidsuke, CrossFit, ugjorte oppgaver og påskekropp i vater

Og prisen for beste, mest interessante overskrift går til.. *trommevirvel* .. stort sett alle andre enn meg, haha.

Jeg ligger her i sofaen som verdens minst oppfinnsomme menneske, så da fikk det bli slik? Det har vært en strålende fin uke på så mange måter, men også ganske intens. I går hadde jeg og Sølve et event her i Drammen, «påskeboost» på Akropolis Åssiden, og altså.. det gikk så bra! Folk var i fyr og flamme, goodiebagsene var awesome (om jeg får si det selv) og stemningen var rett og slett.. på topp!

Elsket det! Vi har bestemt at vi må ha et nytt event før sommeren, og datoen blir 13. juni. Håper å se noen av dere der?

Utover det har jeg hatt god hjelp av Jenny hele denne uken, som har tilbrakt sin arbeidsuke hos meg. Det fikk meg til å tenke over hvor rar jobbhverdag jeg egentlig har, og hvor rart det var å ta med en person inn i alt jeg gjør.. jeg jobber jo mye med mennesker, men i veldig separate deler, om du skjønner – et foredrag der, et event her, PT-kunder der og der, podding med Silje, blogging med meg selv, ulike samarbeidspartnere, div desktop-jobbing.. ja, mye rart. Jeg tror ihvertfall hun koste seg, og hun fikk ihvertfall et innblikk i hvordan det er å være influencer/PT/mental trener/eventarrangør/podder/blogger/foredragsholder/journalist/selger… ++, hehe.

De to siste bildene er fra dagen i dag, som startet på CrossFit Fønix, med økten dere ser under. Pjof, den satt!

Jeg klarte fire runder, 5 over/unders og 3 DB box step overs. Økta kommer i vloggen på søndag?

SÅ digg etterpå, og det var digg å vite at jeg var ferdig med en skikkelig treningsøkt innen kl. 09 på en fredag før påske.

Etter trening tok jeg noen bilder sammen med Jenny, til Zalando, før jeg sendte henne hjem, og deretter hadde PT-kunder. SÅ tok jeg turen hjem, lagde meg en gigasalat og sovnet på sofaen ei litta time – planen var egentlig å redigere ferdig vloggen (story of my life), men det får bli i morgen ass.. den kommer på søndag, I promise. Jenny har hjulpet meg å filme endel denne uken, og jeg har nytt kamera, så jeg tror den blir knakanes bra!

Men resten av dagen i dag blir det takeawaypizza og film på TV´en, med kroppen i vater. Det gledes! I morgen tar vi turen til fjells, og der blir vi til andre påskedag. Blir nok ikke noe problem å finne roa i år, hehe.

Meg for 40 minutter siden. Tipper dette er meg også 40 minutter frem i tid, haha. 

P.S Tusen takk for alle kommentarer på dette innlegget, rundt hvordan dere forholder dere til all denne påskekosen – de kommer meget godt med i søndagens vlogg, som jeg håper og tror vil gi dere godfølelse fremfor noe annet, og god samvittighet med å kose dere glugg – selv om dere er hardworking treningsjenter!

Blogges i morgen?

Flere
Artikler