VIDEO: Fem enkle tips til en sporty start på hverdagen

Ja, dere, the time has come. Dette vil jeg si er første gangen jeg har laget en ekte vlogg. Å filme, klippe og mekke videoklipp har jeg liksom gjort en del av, da både fullstendige treningsøkter, matoppskrifter, prosjekter og innblikk i min hverdag har vært å finne på min YouTube-kanal her. Men nå lastet jeg altså akkurat opp min vlogg, i ordets rette forstand, der jeg og speilrefleksen tar dere gjennom deler av min uke, og samtidig også mine fem beste tips til hvordan vi gir oss selv en sporty start på hverdagen.

Her kan dere se resultatet, som er fylt med både et frokostforslag, en styrkeøkt, en tur og en kjappisøkt i skogen med hunden min, en crossfitøkt med mannen og matboks-rabbel i mitt eget kjøkken.

Enjoy!

Omtrent alle jeg snakker med ønsker å komme i form etter ferien, men er usikker på hvor de skal begynne – for altfor mange blir det gjerne ett av to alternativer – 1) de går all in, til den grad at de blir utslitt og nedstemt raskere enn de rekker å si gulrøtter. Eller 2) man lar sommerferien vare litt for lenge, og man ender opp med å kjenne seg kjipere og kjipere for hver dag som går – man vet rett og slett ikke hvor man skal begynne.

Vel – du kan begynne her?

… og du – jeg har ikke ord for hvor stor pris jeg setter på innspill fra dere på denne. Jeg har jo nevnt at jeg skal bruke dette halvåret på å lage en del video, og da er det gull om jeg ved hjelp av dere kan bli best mulig, raskest mulig. Min egen evaluering foreløpig er som følger..

  • Jeg kan ta meg bryet med å sminke meg, eller ihvertfall stelle meg hakket ekstra, litt før jeg spiller inn åpningsklippet?
  • Jeg kan kutte ned lengdene på klippene litt, og kanskje.. prate litt mindre?
  • Jeg kan bli flinkere til å holde kamera roligere, så dere slipper å føle at dere er med på reine helikopter-turen.
  • Jeg kan bli råere på lyd, slik at den blir enda mer optimal, hele videoen igjennom.
  • … og jeg kan rett og slett bli bedre på det meste av tekniske greier.

Men dette ville jo vært kjedelig om det ikke var noe forbedringspotensiale – learning by doing!

Det er det jeg har kommet på i farta, men tro meg, det dukker nok opp mer, haha. Om dette er noe dere liker skal jeg lage flere videoer som dette, og publisere hver søndag eller mandag. Det vil seff være ulikt innhold hver gang, men to elementer er viktig for meg. 1) At dere lærer noe nyttig i hver vlogg, og 2) at dere får et innblikk i hverdagen min på både godt og vondt (så kanskje jeg ikke skal stelle meg så sabla mye før det åpningsklippet allikevel, haha).

Som sagt, setter stor pris på tilbakemeldinger – goood mandag fininger?

 

Flere
Artikler