Bloggplaner og årets hårete treningsutfordring

God tirsdag, fintfolk!

Er i skrivende stund på plass med en noe forsinket frokost, da de første timene av døgnet gikk med til å svare på mail, planlegge litt økter for kunder, svare på kommentarer ++. Den som venter på noe godt… I dag falt valget på brødskiver med digg pålegg – naaam!?

Tusen takk for den gode responsen på vloggen min i går, dere – det var superstas! Ikke minst er jeg takknemlig for alle de konstruktive tilbakemeldingene, med innspill til hvordan jeg kan gjøre det enda bedre i fremtiden – I like!

Sjekk ut YouTube-kanalen min her, og sørg for å trykke på abonner. Vloggene legges også ut på Facebook-siden min her, sammen med en hel del andre tips og triks. Den finner du her

For noen dager siden fikk jeg spørsmål av en leser om hvor «alle de faste spaltene mine har blitt av». De har på ingen måte blitt borte, de har bare.. vært på sommerferie, hehe. I ukene fremover er det denne planen jeg forholder meg til, sånn mer eller mindre, og som dere ser er både #matmandag og #treningstirsdag en selvfølgelig del av moroa.

Mandag
#matmandag – en sunn, superenkel og digg oppskrift du trenger i verktøykassen din.

Tirsdag
#treningstirsdag – en treningsøkt, en styrkeøvelse, konkrete tips, treningsprogram.. you name it. Denne bloggen i sin helhet handler jo om trening, men dette er dagen jeg muligens dykker hakket dypere ned i noe som har med fysisk trening å gjøre.

Onsdag
Random – mental trening, meninger, tips og triks, eventer, time for time, spørsmål og svar, etc.

Torsdag
Ukas leserspørsmål

Fredag
Random – mental trening, meninger, tips og triks, eventer, time for time, spørsmål og svar, etc.

Lørdag
Treningsuka som gikk – dette innlegget tar for seg treningsuken min, fra søndag til lørdag, der målet er å gi deg et innblikk i hvordan jeg legger opp sportyuken min, i kombinasjon med alt mulig annet. Du vet.. hverdag og sånn?

Søndag
Vlogg

Jeg har altså flyttet «treningsuka som gikk» til lørdag, for å rydde plass til ukas vlogg på søndager. Dette med vlogging er jo et aldri så lite prøveprosjekt, men jeg skal ihvertfall gi det noen uker og måneder før jeg bestemmer meg for om det er noe jeg vil fortsette med eller ikke. Hva syns dere om planen over? «Random» står selvfølgelig for at jeg kan skrive om hva som helst, og for all del, alle dager er åpne for innspill med andre ting. Også må jeg se an planen da – om jeg syns den er helt på bærtur, umulig å følge, så må endringer til, hehe.

Speaking of både vlogging og ukas leserspørsmål – for en stund tilbake spurte en leser meg om hvordan man trener for å forberede seg best mulig til et hinderløp. Det er flere av dere som har fått med dere at jeg skal løpe X-Run i år, så kanskje derfor hun spurte meg? Hehe. Dette ser ut til å bli den mest hårete treningsutfordringen i 2017 for min del, da det har vært lite konkurranser og løp dette året (noe som egentlig er helt ok for min del, haha). Jeg skulle egentlig løpe med Silje i Treningspodden, men hun kunne ikke allikevel – derfor har jeg teamet opp med to superjenter fra CrossFit Oslo, og jeg gleder meg stort til å bryne både hode og kropp på noe jeg ikke helt vet hva er. Samtidig blir det hele akkurat hva man gjør det til, så det er ingen grunn til å være stressa.. men man blir det liksom litt allikevel, haha. Men det er sunt, godt stress.

Kjenne at man lever! 

Denne videosnutten lagde jeg forresten min mobilen min når jeg deltok i 2015. Kvaliteten er så som så, men man får i det minste en smakebit – jeg deltok med Sofia og Kathrine fra jobben, og ja – vi var dritnervøse alle tre, hehe. Men, følelsen etterpå.. verdens beste følelse!

Anyhow – for å svare på spørsmålet om hvordan man kan trene til et hinderløp, pluss litt andre ting rundt hinderløp, spurte jeg Eirik Solen om råd, mannen dere ser på bildet under. Han er ikke bare en av grunnleggerene bak X-Run, men deltok også i årets Crossfit Games. Sånn, for realz – han er supermann. Heldig var jeg, som fikk lov til å bruke deler av gårsdagen på å mekke vlogg sammen med han, samt delta på en økt på Crossfit Oslo.

Så det får bli neste vlogg ut – det gledes! Ha en nydelig tirsdag dere! Og forresten – fra og med førstkommende mandag følger bloggen planen over, med mindre flertallet av dere har andre innspill?

Flere
Artikler