VIDEO: En typisk matdag på treningsreise

Når jeg for noen dager siden spurte om det var noe spesielt dere ville høre mer om i forbindelse med treningsreiser, i og med at jeg er på tur denne uka, fikk jeg et supert innspill fra Line. Hun lurte på om jeg ikke kunne skrive litt om måltidene våre på tur, og matrutinene generelt. Er det bare sunn mat? Er det mye mat? For ikke å snakke om.. nok mat? Vel.. jeg lar videoen snakke for seg. Tusen takk for supert innspill Line – jeg lar dette være ukas #matmandag, «treningsreise-edition» ?

Som dere ser er det mer enn god nok tilgang på mat, da dette jo er superviktig i kombo med mye trening og varme. Det er helt opp til en selv hvordan man vil spise – alt fra «strict og cleant» til overdådig kos og luksus er helt innafor. Selv drar jeg på med mye mat, og nyter hvert eneste sekund jeg får lov til å kose meg med buffeter som dette, Livet er for kort til å ikke gjøre det..

Startet dagen i dag med en Step og styrke-time sammen med Sølve, av alle ting – deilig å gjøre noe nytt når man er på turer som dette, og gruppetrening med Sølve er jo helt konge (såfremt han ikke legger opp til mye koordinasjon – det må jeg alltid forsikre meg om, hehe). Deretter spiste vi frokost, før jeg satte meg ned med kaffekoppen for å jobbe. Det gikk som det gikk, og når jeg noen timer senere satt klar for å spille inn podcast-episode med Silje skjønte jeg at soltimene løp fra meg i dag. Oh well, jeg har fått gjort masse, og håper det frigir litt tid senere i uka. Hvert øyeblikk skal jeg ha en Bootcamp-time med gjengen, så kjøre en kort styreøkt med meg selv, før det er middag.

Kvelden avsluttes med yoga og meditasjon ved havet, i regi av Melissa, som er yogadronningen vi har med oss på turen – det gledes?

Og ja – vi vet hvor heldig vi er – det nytes på høyt nivå her på Kypros!

P.S Det er fortsatt ledige plasser til min og Maren sin tur til Kroatia 23. september. Sjekk ut mer info her, og fyr gjerne løs med spørsmål.

 

Flere
Artikler