Treningsuka som gikk – uke 19

Mandag

Denne dagen trente jeg endelig en fullkropps styrkeøkt, etter nok en uke med sykdom. Knebøy, markløft, skulderpress, chins og step ups var noe av det som sto på agendaen. Som dere vet ligger jeg nå på cirka to fullkropps styrkeøkter i uka, og dette er en av de. Det kommer et mer detaljert innlegg om det litt senere i uka, da det ble forespurt etter dette innlegget. Stay tuned!

Tirsdag

Etter en lang dag på jobb var jeg stolt som dro meg over dørstokkmila når jeg kom hjem. Det ble rolig jogg + bakkeintervaller, og jeg avsluttet med noen minutters kjernetrening. Fantastisk, og fy fasan, jeg sier det igjen – jeg elsker å trene utendørs!

Onsdag

Hadde hjemmekontor, så jeg startet dagen med en god, gammeldags powerwalk før jeg gjorde noe som helst annet. Når det er fint vær er det en fantastisk måte å starte dagen på, og du får litt bedre samvittighet over å sitte deg igjennom hele dagen.. føler noen ganger at jeg fryser til is når jeg har hjemmekontor, blir liksom så sykt konsentrert og stillesittende, haha. Etter arbeidsdagen kjørte jeg en høyrep fullkroppsøkt i hagen, med minibands, hoppetau og vektvest som hjelpemidler. Love it.

Torsdag

En kjapp fullkroppsøkt på SATS var det jeg rakk før dagen ble sparket i gang. Startet med hip thrust og pullups, og deretter tunge markløft, litt mere pullups, stående roing og wall balls, for å nevne noe. Fin kjappis!

Fredag

Reisedag, og utenom litt dansing på timen til Sølve på åpningstreningen vår på ettermiddagen ble det ikke noe trening utover det. Hviledag!

Lørdag

Når jeg er på treningstur er det deltakerene og gjennomføringen av opplegget som kommer først i rekka, og jeg nedprioriterer glatt egentrening til fordel for overskudd og tilstedeværelse for de som er med. Men når det er rom for det tar jeg meg selvfølgelig en økt eller to, og det virker som om denne uka absolutt blir treningsfylt også for min del. Denne dagen var jeg med på Tabata-timen til Sølve, som jeg skrev om i dette innlegget, og sa meg godt fornøyd med det.

Søndag

I dag har pulsklokka fått kjørt seg, hovedsakelig på grunn av Wings For Life World Run. Startet riktignok dagen med ent times WOD, der vi blant annet kjørte en haug av aie squats, burpees, push ups, situps.. you know the drill – helt konge. Deretter ble det brunsj og noen timer ved bassenget, før jeg løp litt over en mil langs strandkanten her på Kypros. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg er fornøyd med at jeg fikk unna en mil. Absolutt god følelse her jeg sitter nå, men det kjennes i kroppen – I am not a long distance runner, hehe.

Nå er det middag med gjengen, før jeg skal holde foredrag i kveld. Skal serr prøve å komme meg tidlig til sengs i kveld. Det var planen i går også, men jeg ble sittende å jobbe, hehe. Men i dag dere – masse deilig søvn!

Håper dere har det fint der hjemme i Norge – god søndag?

Flere
Artikler