VLOGG 26: Proteinrundstykker, hverdag og hytteliv

Hei fine folk, og god søndag?

Jeg befinner meg for tiden på hytta – som dere veit har mannen brukket beinet, noe som betyr at han ikke kan være så lenge alene om gangen.. samtidig ble vi begge smågale i hodet av å bare være hjemme, så vi tok en tur på fjellet. Kun fra lørdag til mandag, med deilig lell.

Resten får dere jo se i vloggen?

Husk å trykke på høyest mulig oppløsning på tannhjulet nederst til høyre.

Drømmen var å lage en skiiikkelig kom i gang-vlogg til dere, men vet du.. jeg har ikke kommet i gang sånn skikkelig selv, jeg ass. Etter påsken startet hverdagen med et brak, og jeg har trent og spist det som har passet meg. Dette har gitt meg en supergod start på treningsvåren 2018, og underbygger det jeg allerede vet så godt – lystbetont trening og intuitiv spising er det som funker best her i gården. Setter stor pris på om du vil gi videoen en tommel opp på YouTube, og trykk gjerne abonner på kanalen min om du ikke allerede gjør det.

Nyt søndagskvelden?

Flere
Artikler