VLOGG: På trening med Lotte Oxholm, og jeg tester skiformen

Hei, dere fine folk, og masse klemmer fra fjellheimen. Jeg har vært på hytta med mannen fra fredag, og saki, så godt det har vært.

Vi blir i tillegg til i morgen tidlig, så denne dagen nytes til det fulle. Kom (nesten) akkurat inn etter årets første skitur, som dere kan sjekke ut i vloggen under, og nå skal jeg hvert øyeblikk ta meg en liten time i badstua. Lykke! I ukas vlogg tester jeg også en gruppetime med Lotte Oxholm, der man både løper og trener styrke. Timen ble gjennomført på Gym Ila, et superkult senter med masse bra utstyr og flinke folk. Usikker på om det kommer tydelig frem i filmen, men jeg startet altså med..

400 meter løp

20 dumbell snatches

.. så mange ganger som mulig på 15 minutter.

Deretter gikk vi over på neste bolk, som var 40 sekunder med renegade row, 20 sek pause, og deretter 40 sek situps med pause. Videre var det samme tidsintervall, da med thrusters og strakmark, og helt til slutt gjorde jeg så mange runder som mulig på en gitt tid av 10 push ups, 10 box jumps og seks lengder med box jumps. Hvordan dette gikk for seg, samt hva jeg syns om timen, kan du sjekke ut i ukas vlogg.

Herre jemini, så glad jeg er for at skisesongen endelig er her! I morgen skal jeg pakke med meg skiene hjem, slik at jeg forhåpentligvis får meg noen turer hjemme også. Hurra!

Håper dere har hatt en fin helg?

Flere
Artikler