1. Juledag, sex og singelliv

God jul, dere ????

Håper dere alle hadde en super julekveld. Selv hadde jeg det helt topp – du veit, folk man er glad i, god mat, pakker, drikke.. livet er jammen meg velstand på julaften. Vi er heldige.

Btw, måtte le av overskriften i dag – den virker særs mer spennende enn hva innlegget handler om, men samtidig kunne den jo ikke vært mer beskrivende korrekt ?

I dag var jeg på julefrokost med mannen, før jeg tok meg et par timer på sofaen med godteriskåla og Sex og Singelliv-filmen. Folk kan si hva de vil, men for meg, av en eller annen merkelig grunn, så er det tidenes julefilm. Griner like mye hver gang jeg, opptil flere ganger igjennom filmen ?

Deretter tok jeg meg en treningsøkt, som du kan sjekke ut på Instagram, og i skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til hytta. Der venter gjengen min, det vil si mamma, pappa og broren min, og i bilen med meg har jeg den eneste som da mangler – mannen.

På fjellet blir jeg heelt til neste år, det vil si første nyttårsdag. Det blir jammen meg godt å koble skikkelig av, selv om jeg har et par viktige arbeidsoppgaver på agendaen, i tillegg til bloggen selvfølgelig – vet ikke helt hvorfor, men akkurat nå frister det ikke å ta fri fra denne og dere – så da gjør jeg ikke det?

God jul igjen fine du – nyt!????

Flere
Artikler