VLOGG: Stretchingrutine, fotoshoot og hipp, kul og trendy trening

Mine vlogger kommer vanligvis på søndager, men jeg følte det ble litt feil å publisere en vlogg på selveste julaften – derfor kommer den i dag isteden. Også føles det jo litt som søndag i dag, i og med at det er 2. juledag. I ukas vlogg får du blant annet se en stretching- og massasjerutine jeg kjører i heimen, litt mattips, være med på en fotoshoot, og ikke minst se meg og Christina Vukicevic teste Megaformer på Core Balance i Oslo – du vet, det treningskonseptet jeg blogget om i innlegget under.

Jeg håper du liker det, og feel free til å legge igjen kommentarer og innspill dersom du har noen. Det settes stor pris på?

Husk å trykke på høyest mulig oppløsning nederst i høyre hjørne, så får du såå mye bedre kvalitet. Håper dere har en nydelig 2. juledag, alle sammen ?

Flere
Artikler