Hold treningen i gang med telefonen i romjulen

Reklame i samarbeid med Telenor Yng

Selv er jeg å hytta i romjulen, og det har jeg inntrykk av at mange av dere er også. Der er treningsmulighetene begrenset, om du ser bort ifra skisporet da, og dermed må man ofte tenke alternativt. Det er en spennende utfordring! Jeg bruker som regel telefonen min når jeg skal trene hjemme, hytta eller ei, og da er det bestemte YouTube-videoer og apper som går igjen. Jeg er en del av et samarbeid med Telenor Yng, og dermed oppdager jeg stadig nye fordeler ved mobilabonnementet vi har, Telenor Yng. For eksempel; med Data Switch kan jeg bytte ut taletid mot ekstra data, slik at jeg fint kan trene mens de andre bruker nettet – her oppe har vi nemlig ikke det raskeste nettet, hehe. Da er 4G godt å ha, spesielt når jeg ikke trenger å stresse nevneverdig med at det koster skjorta.

Den ene appen jeg tipser om er en enkel Tabata-app – elsker Tabata. Den andre er en app som enkelt og greit heter Mindfulness, og som alltid hjelpe meg til å slappe av, og ikke minst sove, når det trengs. Søk opp «Tabata» og/eller «Mindfulness» der du kjøper apper, så dukker de opp ganske kjapt.

Og ikke glem innlegget under, som jeg skrev for noen dager siden. Der får du hele syv ulike hjemmetreningsøkter du kan kjøre hvor som helst, når som helst, helt uten utstyr.

Nå skal jeg pusle litt på pc´en her på hytta, før det etterhvert er klart for skitur nummer to, avslapning og ikke minst årets siste pinnekjøtt-middag. Hurrraa! 

Data Switch: Yng-abo.: 18-28 år. Bytt «fri tale» mot 1 GB ekstra og 60 samtaler.
Samtalepris utover inkl. er kr 1. Se telenor.no/yng

Flere
Artikler