Treningsfesten du bør bli med på – ShapeUp Convention Kickstart 2018

Reklame i samarbeid med ShapeUp Event

Som både jeg og Silje i Treningspodden har nevnt for dere tidligere – i januarutgaven av ShapeUp stiller vi med tidenes #shapeupkickstart til dere, der vi har satt sammen et fullt treningsprogram for hele åtte uker. Jeg skal følge opplegget selv, og syns det er superdigg å tenke på at jeg har planen klar så fort hverdagen er her igjen.

Som en avslutning på #shapeupkickstart, og for å markere starten på sportyåret 2018, inviterer vi dere alle til å bli med på en real treningsfest 17. februar på Domus Athletica i Oslo? Merk deg påmeldingstilbudet under, som gir deg rabattert pris frem til mandag

MELD DEG PÅ HER, OG FÅ DEN RABATTERTE PRISEN

Jeg er faktisk ansvarlig for timeplanen i år, og kan derfor garantere at det blir en treningsfest uten like. Det blir blant annet..

  • Spinning- og løpetime kombinert, der jeg og Silje har timen sammen.
  • Høypuls med Sølve Sundrehagen, som blir tidenes kardioparty i den største salen vi har tilgjengelig.
  • Workshop i foamrolling – hvordan bruker man egentlig den dingsen best mulig?
  • Foredrag med Tomas Fjeldberg – må du på død og liv trene med tunge vekter for å få resultater?
  • Journalist i ShapeUp, samt PT og ernæringsekspert Silje Bjørnstad, tar med seg sin medforfatter av boka «Slik former du kroppen», og skal holde både foredrag om trening for jenter, samt en workshop i rumpetrening.
  • Lotte Oxholm kjører både Bungee-time og Bootcamp.
  • Hvordan trene CrossFit på egenhånd? Dette er hovedsakelig en treningstime, men du vil også lære mer om CrossFit, og hvordan du kan bruke prinsippene i din egen trening.

.. og dette er bare noe av moroa vi sparker i gang denne dagen. Timeplanen jobbes med i disse dager, og skal være klar i begynnelsen av januar. Men nå har du noe informasjon, og stol på meg – dette blir rått. Etter julens festligheter er det digg å vite at man har noe å se frem til på nyåret som er både sosialt, moro og festlig, men samtidig kjernesunt for kropp og sjel. I like!

Det var alt, partypeeps – fyr løs om dere har noen spørsmål, men i mine øyne er dette en no-brainer. Bli med meg og Silje på treningsfest, så har vi noe å se frem til gjennom den litt tunge januar, og gir oss selv en sabla god start på treningsvåren 2018? Runder av med vloggen min fra forrige ShapeUp Convention på Bislett Stadion i september – spol deg frem til 7.24, så kommer du rett på klippene fra Convention – får gåsehud bare av å se på det ass – jeg gleder meg!

 

Flere
Artikler