Fjellidyll, meditativ skigåing og familiært fotokurs

Haha – tidenes merkeligste overskrift. But so be it✌️

Siden 1. juledag har jeg vært på hytta, omringet av folk jeg er glad i.

Den eneste som har manglet de siste dagene er mannen, men heldigvis er han tilbake i ettermiddag. Jeg har gått mye på ski, langt mer enn jeg hadde trodd, men ettersom føret har vært fantastisk har det liksom fristet å gå så mye som mulig. Jeg er jo egentlig veldig glad i å jobbe lenge over tid med forholdsvis lav intensitet, så det å kunne dykke inn i en skitur er, etter å ha fått varmen i kroppen, er for meg helt fantastisk. Det er både meditativt og megatungt på samme tid, om du skjønner?

Når jeg går vil jeg ikke engang ha på musikk, da jeg syns det forstyrrer tilstedeværelsen i kroppen når jeg rusler avgårde, i gjentatte forsøk på å holde meg i den såkalte flyten, hehe.

I´ll get there!

Utover skigåing har jeg kosejobbet litt, blant annet med å utvikle en nettside (!) – mer om det senere. Jeg har også hatt litt opplæring i foto med min kjære bror, som dere ser resultatet av i dette innlegget. Føler det er veldig lite meg å legge ut «fine bilder» som det her (altså, de er jo ikke «fine» i den forstand, jeg ser jo ut som en hytteslabbedask, men dere skjønner), men innimellom kan det jo være en fin greie, med litt jålete kvalitet og sånn.. aller viktigst er egentlig filmingen, og ikke minst hva en ny linse og en mikrofon kan gjøre med mine kommende vlogger. Mer om det også senere, hehe.

Mer om alt, litt senere.

For enn så lenge er det fortsatt litt juleferie igjen å nyte, både for meg og dere fine folk som klikker dere inn her. Nå venter noen flere dager med skigåing, småjobbing og slaraffenliv, før to vennepar av oss kommer oppover på lørdag. Da blir det nyttårsfeiring i godt selskap, og vips, så er det nye året i gang.. her gjelder det å kose seg mens man kan.

Alt i alt har jeg virkelig funnet roa denne julen, og gitt meg selv tid til å ha fokus på det jeg ville ha fokus på. Nå føler jeg meg superklar for 2018, og gleder meg til å sakte, men sikkert slide inn i de faste, gode, fine rutinene som jeg hadde før jul og nyttår. Jeg kommer til å sparke i gang nyåret med et besøk i studio hos God Morgen Norge 2. januar, da viser vi innslaget jeg lagde sammen med Silje før jul, og bare noen små uker etterpå skal jeg på en reise jeg er så takknemlig for at jeg ikke veit hvor jeg skal gjøre av meg..

Det skal jeg fortelle mer om i morgendagens blogginnlegg, og jeg er så gira at jeg tror jammen meg jeg begynner på det med en gang, haha. God fredag hjerter, vi blogges i morgen ?

 

 

Flere
Artikler