Den største julegaven fikk jeg gjennom jobben min

Inneholder reklame i samarbeid med VING

Først og fremst – as cliché as it might sound – det fineste man får til jul er jo muligheten til å kunne nyte god mat med de man er glad i, skåle med god drikke, i et varmt hus, med trygge, gode omstendigheter rundt seg, bare så det er sagt. I tillegg fikk jeg masse fine julegaver som jeg er kjempeglad for.

Men – en av de fineste gavene kom faktisk rett før jul, og tok meg ganske på senga. Det hele ble avtalt i hui og hast, og jeg måtte omrokkere på et par januarplaner for å få det hele til å gå ihop.

Jeg skal nemlig til Thailand 11. januar! Jeg skal være med på denne turen, en slags «Kickstart-reise» for 2018, med fokus på yoga (!), styrke og mindfulness. Søren heller, dere.. jeg skal på yogareise!

Silje Thorstensen, jeg håper du blir stolt av meg nå, ass? 

Okei, så her er greia; jeg jobber jo litt med VING fra før, både ved å være med som trener og foredragsholder på deres egne treningscamper, men også gjennom reisene jeg og Maren arrangerer. Vi har lenge sett på mulighetene for om jeg kunne være med på en av turene deres for å kun lage innhold, da jeg sjeldent har tid til det ellers, og etter litt omrokkering og justeringer på januartimeplanen fikk jeg det endelig til denne gangen.

Og det er ikke en hvilken som helst tur jeg skal være med på – det er de to superjentene Eva Kathrine Thomsen og Ellen Solhaug som gjennomfører uka, der det er yoga, styrke, mental trening og mindfulness som er i fokus. Mental trening og styrke er jeg jo godt kjent med, men denne yogaen blir spennende ass.. jeg, av alle mennesker, skal faktisk på en yogatur til Thailand. Hvem hadde trodd det liksom, haha.

Vi skal bo på dette hotellet, og by the looks of it, så ser det søren meg ikke så ille ut. 

Jeg er med på reisen for å lage innhold til VING sine egne kanaler, og på den måten friste flere til å tørre å melde seg på sin første treningstur. Jeg ser gang på gang hvor mye det gjør for mennesker, så her håper jeg virkelig jeg kan bidra. Personlig gleder jeg meg til å reise på min egen, lille pilgrimsreise, helt på egenhånd, sånn som jeg gjorde før i tiden. Misforstå meg rett, jeg reiser jo med en stor, fin gjeng, men jeg reiser ikke med noen venner av meg. Og det liker jeg litt, fordi jeg da kan være fri som fuglen – jeg kan være på tur med absolutt alle, men samtidig ingen. Skjønner du? Det gjorde jeg mye av når jeg studerte journalistikk, da mange av jobbene jeg tok på meg var å bli med på reiser og skrive om de, kun for å få erfaring. Da var det meg, blokka og en gjeng med randoms som som regel alltid viste seg å være verdens fineste folk.

Og sånn vet jeg det kommer til å bli denne gangen også!

Herre jemini, dere.. jeg skal på yogatur?

Alle bildene i dette innlegget er hentet fra VING sine nettsider. 

Flere
Artikler