På superlunsj med Supernature

I dag kjente jeg det dere. Angsten. Bloggeangsten. Klokka nærmer seg 20.30, jeg står på Oslo S, midt i kollektivsuppa, vel vitende om de kalde, harde fakta – jeg har ikke blogga i dag! 

Flaks for meg at jeg var på presselunsj med Supernature i går, som er mer enn bloggbart! Masse nye smaker, hyggelige mennesker og mye intreressant info fra sjefel sjøl, John Opsahl. Jeg har fått høre på han en gang tidligere, og blir alltid like fascinert. Ikke fordi jeg nødvendigvis deler alle hans tanker og meninger, men fordi han brenner så innmari for det han driver med. Det lyser i øynene på han når han snakker, han elsker det, og han digger å få lov til å prate om det. Da digger jeg at han prater om det 🙂

På vei til frokosten nøt jeg dagslys, og knipset bilde av meg selv i samme slengen. What else is new.

image

Så kom jeg frem til Kolonihagen på Frogner der frokosten skulle være, og ble møtt av dette bildet. Da ble jeg litt skeptisk. Detox og hele det greiene der…

image

Så kom jeg inn i lokalet, og ble møtt av denne… Cocktailen. Da ble jeg enda mer skeptisk.

image

Med denne artikkelen friskt i minnet var jeg ikke akkurat blodkeen på å bli forsøkt hjernevaska til å hoppe på en lifechanging detoxjuicesuperkur.

Men så begynte John å prate om dagens topic – SuperCleanse. Og når han innledet lunsjen med å si at alle detoxkurer er tull.. Ja, da fikk jeg trua igjen!

image

image

image

Ja, han preket om SuperCleanse, som skal være en fem eller tidagers (du kan velge) kickstart til et sunnere liv. Men han understreket at det er nettopp dette det er – en kickstart. Deretter er du avhengig av å følge opp med gode rutiner for å skape skikkelig supermat-resultater.

image

Det er jo ingen tvil om at det å spise kun supermat og grønnsaker i en periode vil gjøre at du føler deg «nyvaska» på innsiden. Men i praksis må det laangt mere til enn 10 dager for å høste en sann helseeffekt av noe form for detox, som han sa med egne ord. I praksis er SuperCleanse, denne tidagerskuren, en grønn start der du skal fylle dagene med mye grønnsaker, litt fisk, litt frukt og supermat. Det er jo på ingen måte usunt, og jeg tror veldig mange vil kunne nyte godt av følelsene det gir underveis, og den motivasjonen man får i etterkant.

Du er ikke keen på å stikke på Peppes og hive nedpå en pizza etter tidagers juicedrikking liksom..

Eller kanskje det er akkurat det man er…? Jeg tror jeg hadde vært det.

Vi skal ta bilde nå ja, yes, fint det… F.v Kunnskapsriktrening.no, Therese Haugsnes, meg og Sofia, som er digitalansvarlig i ShapeUp og DetNye.
Vi skal ta bilde nå ja, yes, fint det… F.v Kunnskapsriktrening.unitedbloggers.no, Therese Haugsnes, meg og Sofia, som er digitalansvarlig i ShapeUp og Det Nye.
Har har jeg fullt av spirulina, chlorella, selleri og bryggeri mellom tenna, men det syns kanskje ikke så godt på bildet.
Har har jeg fullt av spirulina, chlorella, selleri og bryggeri mellom tenna, men det syns kanskje ikke så godt på bildet.

Alt i alt var det en super lunsj, og vi fikk med oss supermatprodukter vi får lov til å prøve. Smoothiene vi fikk servert var digge, og perfekt for meg som trengte litt inspo på matfronten. For all del, min typiske skogsbær-banan-proteinpulver-kokosmelk-smoothien er digg den, men litt nye og freshe oppskrifter har aldri skadet. En av disse for eksempel…

image

De to øverste fikk vi smake på, og de var super, super, supergode! Og DET er ikke noe jeg bare sier. Ingefær og chili i smoothie for eksempel.. SÅ digg! Masse næring og fantastisk smak. Jeg har lenge tenkt at jeg skal bli flinkere til å bruke grønnsaker i smuudiene mine. Takket være Johns oppskrifter skal jeg faktisk gjøre det å. Takk John 🙂

Det var ikke bare meg på frokosten. Vibeke Klemetsen har skrevet et innlegg her, og det samme har Karoline Olsen. Superkule (og spreke, hun er blant annet i full opptrening til Birkebeinern) Elisa skrev litt om lunsjen her , og Krisine Økern, bedre kjent som Dedication skrev et innlegg heeeer 🙂

Takk for meg SuperNature, det var en herlig, uvanlig sunn, næringsrik og meget opplysende lunsj.

Jeg kommer nok ikke til å kaste meg på SuperCleans med det første, men litt grønnsakssmoothies og grønt pulver på ukesbasis er jeg på ingen måte fremmed for!

 

Flere
Artikler