Vi trenger en reporter fra ungdoms-OL på Lillehammer – er det deg?

Annonse

Noen som fikk med seg Idrettsgallaen i helgen? Fy søren, fikk helt frysninger fra ende til annen jeg. Imponerende utøvere og ildsjeler samlet på ett sted, og man kan jo ikke gjøre annet enn å bli rørt av å få et lite innblikk i hvordan all den harde jobbingen endelig blir satt pris på.. holy moly. På samme måte blir man jo rørt av å se på finalen i Tour De Ski, der Therese og Martin (jepp, vi er på fornavn) stakk av med seieren de har jobbet så lenge for. Rett og slettt.. rørende!

Bildet er lånt fra sporten.com.
Bildet er lånt fra sporten.com.

Jeg skal ærlig innrømme èn ting – sport og idrettsglede har blitt langt viktigere for meg nå, enn hva det var for bare noen måneder siden, sett i lys av jobben min som innholdsansvarlig i Playblogg.no. Derfor var det ikke uten grunn at jeg takket ja til å gjennomføre en kampanje i ukene som kommer, med ett mål for øyet – vi skal finne tidenes reporter til ungdoms-OL!

Den offisielle låta for årets ungdoms-OL – go beyond, create tomorrow!

Bildet er hentet fra ungdoms-OL sine egne nettsider.
Bildet er hentet fra ungdoms-OL sine egne nettsider.

Arrangementet går av stabelen 12.-21. februar. SÅ, mitt mål med dette innlegget er å oppfordre deg som sitter og leser dette akkurat… NÅ… til å søke om å få lov til å bli med på moroa.

Alle mellom 15 og 25 år kan være med i konkurransen (I`m out, hvis ikke hadde jeg lett banket inn en søknad selv), og du finner alle konkurransereglene på detergull.no.Skjermbilde 2016-01-11 kl. 12.31.07

Alt du trenger å gjøre er altså å lage en kjapp videosnutt, noe ala den jeg har laget til dette inlegget (homemade, med andre ord), og fortelle omverdenen hvorfor du er den rette personen til å kommunisere idrettsgleden som befinner seg på Lillehammer under årets ungdoms-OL. Du søker ved å slenge på hashtaggen #detergull i Instagram-posten din, slik at vi alle kan se hverandres bidrag, og «juryen» kan velge ut hvem de vil ha med seg.

Du kan altså lese mer om moroa på detergull.no, men i korte trekk handler det om idrettsglede, ditt eget sprudlende vesen, og om du klarer å komme ut av Instagram-ramma og inn i idrettshjertet til oss som ser på deg.

SØK NÅ! 😀

Dette innlegget er en del av et samarbeid med Coca Cola om årets ungdoms-OL på Lillehammer. 

Flere
Artikler