Video – har du testet fullkroppsøvelsen Manmaker?

Bildet over er knipset av Rasmus Kongsøre.

Hei hjerter 🙂

I noen uker fremover tenkte jeg å bidra med ulike videoer av fullkroppsøvelser jeg sverger til når jeg er keen på å virkelig få opp blodpumpa. Felles for alle øvelsene er…

  1. Du bruker hele kroppen og bruker mye energi, aka. kalorier, for de som snakker kalorispråket.
  2. De er alle perfekte på slutten av eller i kombinasjon med en treningsøkt, for å ta ut «siste rest» i kroppen. Eller kanskje du er keen på å kickstarte morgenen din…? 😉
  3. På alle og enhver jobber du i ett minutt, der målet er å ta så mange (kontrollerte) repetisjoner som mulig.

Bruk et par hantler som gjør at du står stødig på gulvet. Målet er ikke at det skal være så forbanna tungt, heller at du skal klare å ha et bra tempo, med god teknikk, hele veien. Styrkepersene har du satt tidligere i økta.

Gleder meg til å høre hva dere syns om denne rakker`n, for den er seeeig. Husker vi hadde den i en økt på Crossfit Oslo, noe sånt som 10 manmakers, 400 m løp x 5. Jeezus. Her er det altså maks repetisjoner på ett minutt som gjelder, så mange ganger du ønsker.

3 runder, da er du god!

For min del sovnet jeg som et barn etter å ha vært på Bikram Yoga i går kveld, som dere sikkert fikk med dere på snappen.

image

I dag startet jeg dagen med litt jobbing, så en treningsøkt…

image

Før jeg dumpet ned på kontorstolen igjen, og her sitter jeg enda. Ganske ok, igrunn 🙂

image image

Avslutningsvis kan jeg jo nevne at jeg var så heldig å få bli intervjuet av trening.no tidligere denne uken. I dag ble saken publisert, og ja.. jeg hadde visst mye på hjertet, hehe.

image

Hyggelig hvis noen av dere vil lese dere igjennom den – jeg tipper nemlig du og jeg har et ganske likt syn på både det ene og det andre.

image

Eller? Takk til trening.no som lot meg breske meg litt på nettblekka deres 🙂

Ha en fin dag videre alle sammen, og god trening! Om du er i beit og treningssenteret ikke frister kan du jo for eksempel teste en av øktene jeg publiserte i romjulen. Her er nummer én, her er økt nummer to, og her har du nummer tre. 

Enjoy!

Flere
Artikler