Kjernetrening på stuegulvet og program i Dubai

I dagens #treningstirsdag benytter jeg anledningen til å trekke frem et av mine 15-minutters treningsprogram som var på trykk i ShapeUp for noen utgaver tilbake siden, som jeg personlig eelsker! Kjernetrening! For økt skistyrke! 😀

Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp
Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp

Skjermbilde 2016-02-23 kl. 09.49.09

Dette er øvelser jeg gjorde mye av hjemme på stuegulvet når jeg var i skibobla (er ikke der nå lenger.. fordømte bronkitt. Neida. Joda. Neida…), og som jeg satte sammen etter inspirasjon på NIH Fitness Convention i 2015. Da var jeg på en skispesifikk time med eksperter fra DRIV Trening, som snakket rett til hjertet mitt når de understrekte følgende – det enkle er ofte det beste. 

Sjekk ut nettsiden til hjertebarnet ShapeUp for myyye mer superinspo! 

Skjermbilde 2016-02-23 kl. 09.49.25

Sjekk ut programmet i sin helhet HER.

Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp
Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp
Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp
Foto: Rasmus Kongsøre for Det Nye ShapeUp

I skrivende stund sitter jeg på Starbucks på Gardemoen, godt gjemt i min egen jobbeverden – på agendaen står litt Playblogg-jobbing, i tillegg til å terpe på mitt eget foredrag som jeg skal ha iløpet av Dubai-turen.

Apropo Playblogg – håper alle har fått med seg den nyeste bloggkollegen min..? 😀

image

Sjekk ut Christina Vukicevic sin nye blogg HER. MYE spennende som kommer til å skje rundt denne flinke jenta i tiden fremover – stay tuned!

image

Les mer om Dubai-turen jeg skal på HER. 

Saki altså, hver gang jeg skal ha foredrag sier jeg til meg selv at jeg skal ha det klinkende klart leenge før avreise/go-time. Tror jeg kan telle de gangene det har skjedd på en hånd, for å si det sånn, hehe. Meen, ironisk nok er det også da foredragene blir best.

Tiden i forveien er bare preget av litt.. nerver, hehe. 

ProgramDubai

Her er programmet vi følger denne uka forresten 🙂 Så vet du hvor vi befinner oss til enhver tid, og ikke minst – snappen blir lettere å skjønne. For dere kan jo TRO jeg gleder meg til å watte opp snapchatskillsa og virkelig levere film og bilder til den store gullmedaljen. Med andre ord – du kan enkelt bli med til Dubai ved å sjekk ut mystory`en min på Snapchat, aka. Piapiapiapia.

Det blir nok ikke så mye trening på meg, da jeg fikk streng beskjed av legen om å unngå andpustenhet og anstrengelse minst en uke til. Dette har vært null problem frem til nå, sett i lys av at jeg har vært hanglete, men kan fort se for meg det begynner å klø i kroppen i takt med at formn har kommet seg, og jeg henger rundt med en svær sprekisgjeng.. vel, jeg får holde meg i skinnet – man får bare en kropp!

Prates snart babes – jeg har et fly å rekke! 😀

Flere
Artikler