3 megafordeler ved å trene i «bur»

Reklame i samarbeid med Technogym

I dagens innlegg får dere virkelig være med meg på trening, idet jeg tester et «trening i bur», nærmere bestemt treningskonseptet Omnia. Jeg har lenge samarbeidet med Technogym, som leverer både treningsutstyr- og konsepter. Dette er altså et konsept der vi trener i et såkalt bur, som jeg er til dels kjent med – fra tid til annen har jeg selv timer i noe liknende. Samtidig er man alltid litt usikker på hvilke muligheter man egentlig har med disse, da det typ virker som om de er.. uendelige, haha.

Nettopp derfor er det digg å være med på en treningstime som dette, der spesielt tre av fordelene er at du..

  • Får kjørt kroppen gjennom bevegelser og sammensetninger du vanligvis ikke ville gjennomført på samme måte.
  • Får en ekstra push av menneskene rundt deg (som du hele tiden ser, ettersom dere trener rundt buret, hehe), og blir ganske så bestemt på å holde det gående hele arbeidsperioden.
  • Du kan alltid tilpasse økten til ditt eget utgangspunkt, slik at alle kan trene sammen, men samtidig være inne i sin «egen treningsboble». Det liker jeg.

Timen var helt konge – jeg elsker jo tøff, intensiv trening som dette, spesielt når jeg vet at jeg kan tilpasse det hele til mitt nivå. Overraskende slitsomt var det å – 3 runder ble brått mer enn nok, haha.

Håper du blir inspirert til å teste dette selv – hvis du leser denne bloggen på jevnlig basis så mistenker jeg at du kommer til å like det?

Flere
Artikler