3 treningsøkter du kan gjøre i høstværet

I år som i fjor gjør jeg et samarbeid med SWIX, et av mine favorittmerker innen skitøy og treningstøy, der målet vårt er å oppfordre oss alle til å fortsette å nyte utendørstrening selv om høsten og vinteren er over oss. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen merkelig grunn frister det mer å trene utendørs nå enn det gjorde rett etter sommerferien – må være fordi det er lenge siden siste kroppsvektsøkt, i tillegg til at jeg føler meg litt sånn.. helnorsk når jeg løper utendørs i det nydelige høstværet vi har nå. Dette blogginnlegget er ikke en del av samarbeidet, men jeg hadde likevel lyst til å slå et slag for utetrening denne fredagen, og slenge opp noen økter du selv kan gjøre både ute og inne.

I dag måtte jeg rett og slett rusle hjem til mamma og pappa og få hjelp med litt bildeknipsing, haha. Jeg blir aldri vant til sånn derre poseringsgreier jeg ass, men akkurat når det kommer til denne konkurransen er det jo fint å få vist frem superundertøyet man kan vinne. Om du er keen på å delta finner du alle detaljene på Instagram-kontoen min, @Piaseeberg.

SÅ, til utetreningsøktene, om du er gira på noe litt annet enn den tradisjonelle powerwalken eller joggeturen. 

I dette innlegget beskriver jeg en av mine favorittøkter når det kommer til utendørstrening, i perioden der den kommende skisesongen  var det eneste som sto i hodet på meg. Disse to øvelsene er supre ihvertfall, og måten vi gjør de på gjør det hele ekstra seigt.

Ååå, økt nummer to bringer jammen meg mange gode minner til da jeg jobbet med gutta i Sporten.com. Riktignok mange ting som ikke gikk helt som de skulle i den perioden der også, men mye latter og moro, det hadde vi. Denne økta er en super måte å få opp pulsen på, helt uten utstyr.

Den siste økten her spilte jeg inn med Carmex i påsken, og bruker den fortsatt når jeg er på hytta, er hjemme og ikke har ork til noe annet, eller bare, tja.. vil gjøre noe som ikke krever stort mer enn min egen kroppsvekt og litt stå på-vilje. I like!

So there you have it, og det er more to come! Jeg har mål om å ihvertfall gjennomføre én løpetur utendørs hele vinteren.. så får vi se om jeg får til det, hehe. Har dere ambisjoner om å trene utendørs denne høsten og vinteren?

I skrivende stund taster jeg i vei på dataen (åpenbart), før jeg hvert øyeblikk skal gi meg i vei for å ha kunder. Deretter er det fredagskveld og endelig helg – kan ikke huske sist jeg hadde en vanlig fredagskveld i heimen, med taco, Gullrekka, litt rydding og pusling i heimen.. du veit, alle de koselige hverdagstingene, hehe. Jeg har hatt treningsfri siden tirsdag også, så kanskje det er på tide med en treningsøkt i helgen også.. får se. Jeg har bestemt meg for å gi kroppen masse hvile etter treningsreisen, før jeg setter i gang igjen.

God fredag dere, og GOD HELG!

Flere
Artikler