Treningsuka som gikk – uke 42

Søndag

Hviledag. Den eneste hviledagen vi hadde på turen, og den ble much appreciated, hehe. Jeg og mannen sjekket inn på femstjerners hotell med air condition for anledningen, og storkoste oss med det.

Mandag

Først møtte vi opp på box´en og gjorde denne økta..

Før vi etter masse hvile, mat og late timer på solsenga rundet av dagen med en økt som fokuserte på gymnastikk og utholdenhet. i trente på muscle ups og handstand walks (har aldri vært så nære på noen av de), før vi avsluttet med en team-WOD som besto av double unders, assault bike og roing. Pjof!

Tirsdag

Vi startet dagen med en strongman-økt, av alle ting. Vi gjennomførte på en sandvolleyball-bane, der vi jobbet med steiner som var 30 og 60 kilo tunge. Økten er nærmest umulig å forklare, men kan garantere at den kjentes godt, spesielt i underarmene, haha. På kvelden gjennomførte vi ukas siste økt, som ble en slags hinderløp-økt, etter en ganske hissig oppvarming med blant annet 400 m løp med en tung medisinball.. men gjengen var slitne, så alt i alt ble det ikke den sjukeste økta, hehe. Avsluttet med en halvtime fotball, og det var igrunn helt ok.

Onsdag

Hviledag og hjemreise.

Torsdag

Hviledag.

Fredag

Hviledag.

Lørdag

I dag gjorde vi denne økta på CrossFit Fønix..

  • Skulderpress 10 reps x 4 sett. Innimellom settene gjorde vi hollow body hold i 30 sekunder.
  • Deretter gjorde vi en AMRAP på 18 min, som bestå av 20 kalorier på romaskinen, 30 sekunder handstand hold til vegg, 20 air squats og 30 markløft med hantler, der hver hantel veide 15 kg.

En passe seig økt som vekket kroppen til live igjen. Nå skal jeg få på meg finstasen og vende snuta mot Oslo – vi skal nemlig på Skal Vi Danse-innspilling. Moro for unga, hehe. God lørdag, dere.

Flere
Artikler