VLOGG: Trening i «bur» og en smakebit på treningsreise med kjæresten

Yey! Etter uteblivende vlogg forrige søndag har jeg gledet meg ekstra mye til ukas.

Jeg må være ærlig og si at ferien jeg og mannen hadde var SÅ vellykket at jeg faktisk valgte bort å fokusere mye på jobb, til fordel for å bare.. være. Allikevel syns jeg jo jeg har klart å fange opp en del blinkskudd, og dere får definitivt et innblikk i hvordan livet er på en hardbarka CrossFit-tur, hehe. Mer om det kommer forresten i et eget blogginnlegg – noe mer dere lurer på om reisen vi hadde?

Fyr løs isåfall!

Vi reiste en gjeng fra vårt CrossFit-senter, CrossFit Fønix, og turen ble arrangert av noe som heter Invictus Travel. Dessverre var vi ikke spesielt fornøyd med leveransen deres sammenliknet med hvor mye vi betalte (13 000 kr per hode), men gjengen og treningsopplegget var superbra, så da gikk det veldig greit? God læring for meg også, og se hva som virkelig gjelder når man ber med sporty folk på tur. 

I begynnelsen av videoen får du være med på «trening i bur», som jeg skal lage en egen videosnutt litt senere. Jeg samarbeider med Technogym, og en av tingene vi skal gjøre sammen de kommende ukene er å vise hvordan man kan trene mest mulig effektivt i nettpp treningsrigg som dette. Jeg digget timen jeg var med på, og er fan av bur som dette – sinnsykt mange muligheter på ett sted, I like! Vloggen er på ingen måte perfekt, men jeg merker jo det at jeg noen uker har mer tid og mulighet til å knote med den, og andre uker ikke – en ting er sikkert, jeg storkoser meg med det! Nesten så jeg lurer på å lage flere i løpet av uken, da det største problemet mitt ofte er at jeg har for mye video å putte inn i én vlogg, hehe. Hva syns dere?

Kunne dere tenke dere mer trening, hverdag og mat i videoformat her på bloggen, eller holder det med den ene gangen i uken? 

Håper dere har en nydelig søndag, fine folk – tusen millioner takk for at dere sjekker innom her, og at dere er dere. I går var jeg på Skal Vi Danse-innspilling, og etter showet kom det en nydelig jente bort til meg og sa hun fulgte med bloggen fast, hørte på Treningspodden og, ja.. rett og slett gav meg en stor klem for jobben jeg gjorde. Såntno´rører meg helt inn i hjerterota, og dere skal virkelig vite at det er sånne ting som gjør at jeg ønsker å fortsett med dette. Så fine du som kom bort til meg, og alle dere andre som gjør det samme – TAKK! Både for at dere følger, men også for at dere tar valget om å komme bort å si fine ting. Ingenting er mer motiverende enn det – ikke fordi egoet mitt blir matet med godord (okei, litt da), men fordi jeg vet at det jeg gjør.. det funker. Og det er godt å få bekreftet i levende live noen ganger ? Real life slår sosiale medier ned i støvlene i 10 av 10 tilfeller.

Phu, måtte bare få sagt det – over og ut, fintfolk. Bruk søndagen godt, for i morgen er det mandag! #visdomsord

Flere
Artikler