4 spørsmål om mine sminke- og hårrutiner

Inneholder noe omtale av sponsede produkter

Et litt annerledes innlegg i dag dere, da dette er spørsmål jeg får ofte, men som jeg sjeldent finner tid, sted og rom til å svare på.. så jeg har samlet de opp i et eget, noe alternativt innlegg. Gi gjerne tilbakemelding på om dette er noe som er moro å høre om eller ei, for jeg føler meg småkål som skriver om det, haha. Samtidig er det jo en del av hverdagen til oss alle, og jeg liker selv å få tips og triks fra andre, både venner, bloggere og de rundt meg. Så jeg prøver meg? Merk at noen av produktene i dette innlegget er sponset, naturlig nok, da samarbeidene jeg gjør reflekteres av de produkene jeg bruker. Noe annet ville jo egentlig vært ganske rart.

Alle produkter som er sponset er merket.

Fyr løs om du har spørsmål som går utover disse, og kom gjerne med dine egne tips?

Hvilke sminkeprodukter bruker du? 

Jeg bruker Garnier BB Cream i fargen medium. Ganske random hvilket merke all annen sminke er fra. Akkurat nå bruker jeg solpudder (uten glitter) fra Isadora, rouge og øyebrynspenn fra HM, highlighter-penn fra Isadora og masacara fra Max Factor. Med andre ord, helt random det meste av det jeg bruker. Under øyet bruker jeg som regel en lysebryn eyeliner jeg har fått av mamma, og hvis jeg skal på fest bruker jeg øyenskygge i gylne toner, som jeg også har fått fra mamma, hehe. Den er fra No7.

Jeg henter ikke smineinspo fra særlig mange steder, men jeg skal innrømme at sminkevideoene til Janni Delér er fine innimellom – hun formidler sminke på en fin måte syns jeg, og gir meg litt trua på at jeg kan få det til, jeg å, hehe.

Highlighter-blyanten hun nevner på 03.20 er blitt min nye favoritt!

Vasker du alltid håret etter trening, og hvilke produkter bruker du? 

Nope. Det kommer rett og slett an på hvor mye jeg har svettet, hehe. Om jeg skulle vasket håret hver eneste gang hadde jeg blitt gæren. Tørrshampoo ftw! For tiden bruker jeg shampooen og balsamen under, som er sponset av Hendrix Drammen, frisørsalongen jeg sverger til. I tillegg er jeg blitt stor fan av sånn hårpudder (..?) igjen, som gir håret litt mer tekstur og volum. Jeg prøver å kure håret et par ganger i uka, og da er det enten Profiber eller RAW-kuren du ser på bildet under. Når det kommer til hårprodukter stoler jeg blindt på frisøren min, og går for det hun anbefaler, både i form av produkter og rutiner. Jeg bruker alltid varmebeskyttende spray, og hårolje i tuppene.

Hudpleierutiner? 

Etter Skin Oxygen-samarbeidet jeg gjorde med Biotherm tidligere i år har jeg fortsatt å bruke disse produktene, dog ikke like ofte. Hvis jeg har hatt på meg sminke en dag kjører jeg hele regla (rens, ansiktsvann, konsentrat, krem og øyekrem), men hvis ikke kan det også være at jeg bare skyller ansiktet og tar på krem. Øyekrem har jeg blitt glad i i det siste, uten at jeg helt vet hvorfor.. haha.

Du kan sjekke ut mer informasjon om disse hudpleierutinene her, som er et kommersielt samarbeid med Biotherm.

Hvordan fikser du øyebrynene dine? 

Mange har spurt meg om dette – jeg tar det som et kompliment jeg ? Jeg farger og former øyebrynene mine jevnt og trutt, i salong altså. Jeg har prøvd å gjøre det selv, men fargen sitter ikke på langt nær like godt, og det blir liksom ikke det samme.. så den luksusen unner jeg meg. Jeg sverger ikke til én bestemt salong, og booker meg inn der det passer inn i timeplanen. Skal riktignok nevnes at jeg en gang var skikkelig uheldig og endte opp med overvoksede øyebryn – #mareritt. Nå er jeg alltid nøye med å understreke at jeg vil ha så store bryn som mulig – for det vil jeg. Jeg farger de som regel ganske mørke, da fargen tidsnok fader. Når jeg sminker meg bruker jeg øyebrynsblyant fra HM, og det nyeste tilskuddet er en øyebrynsmascara, som dere ser på bildet i toppen av dette innlegget. Dette bli jeg tipset om av makeup-artisten på ShapeUp-shooten jeg var på for noen uker siden, og digger det virkelig. Gjør det lettere å forme de og.. gi de litt volum liksom. Hehe, må oppleves merkes jeg, vanskelig å forklare.

So there you have it. Lite hokus pokus, hehe. Som dere vet er jeg ikke særlig bereist innen sminkeverdenen, og har nok flere dager uten sminke enn med. Trives best som på bildet under.

Det er nok mest fordi jeg er heldig som har fått en hud som klarer seg fint uten sminke, og jeg har stor forståelse for de som bruker det hver dag. Vi har alle vårt? Håret mitt for eksempel.. skulle hatt en del kroner for å la det lufttørke og spasere ut døra, haha.

Nå skal jeg jobbe noen timer til i heimen, før jeg skal ut i snøværet og presse inn en liten treningsøkt. I ettermiddag setter jeg snuta mot Gran, av alle steder, der jeg skal holde et foredrag for en gjeng flotte damer på et event. Moro for unga! Dette er faktisk siste foredrag før julen setter inn, så det blir en ekstra god følelse når dette er overstått.

God onsdag, fine folk?

 

 

Flere
Artikler