Ferielivet med baby

Hilsener fra Kragerø?

Dette er jo første ferien min med baby, og det skal sies at det er noe annerledes enn når man er kjærestepar på tur. Hehe. Det er jo idyll som bare det, og man blir mer og mer forelska i den lille krabaten for hver dag som går. Men. Det er all eyes on him når han er våken, ettersom han krabber og åler seg rundt som et lite uvær. Å få til gode lurer på dagen er ikke alltid fort gjort, og nettene er ikke heeelt sammenhengende akkurat. Skal sies at de har blitt langt bedre, og nå ammer jeg cirka en til to ganger om natta. Digg. Sover litt lengre innimellom også. Takk for det?

Det som er digg med baby (utover selve babyen?), er at man setter veldig stor pris på ting som egentid, kunne lese en bok, sove litt ekstra osv – dere vet jo hva jeg snakker om. Så, kort oppsummert, ferieidyllen er komplett, fantastisk og superduper, med er herlig sammensurium av egentrening, bleieskift, sjokolade, bading, soling, mating, amming, leking på gulvet… osv ?

Nå tar jeg helg, slik at egentiden blir brukt riktig; maks avslapning, her kommer jeg! Til uken blir det nemlig litt jobbings med boken min, som forresten vil være tilgjengelig for forhåndssalg 2. august – det gledes ?

God fredag?

Flere
Artikler