Adidas-lansering av den nye løpeskoen #ultraboost

I går var jeg på lansering av denne herligheten…

SS15_Boost_PR_FW2_LED_3x2

Den nyeste løpeskoen fra Adidas. Skoen er visst et resultat av mange års forskning, prøving og feiling internt, på veien mot å lage den perfekte løpesko! Har de klart det mon tro…? 😉

Frilansjournalist Maria Kurth og meg, nyankomne og klare for å hoppe i treningsklærne!
Frilansjournalist Maria Kurth og meg, nyankomne og klare for å hoppe i treningsklærne!
De hadde stelt i stand sjappa ganske greit, blant annet med lilla lys og en slags.. Hinderbane? Hehe.
De hadde stelt i stand sjappa ganske greit, blant annet med lilla lys og en slags.. Hinderbane? Hehe.
Meg, Maren og Maria, samt Aleksander fra Adidas.
Meg, Maren og Maria. Aleksander fra Adidas på sidelinja, haha.

image

Hei, hvor det går. Jeg ble ikke gjennomsvett, det ble jeg ikke, hehe.
Hei, hvor det går. Jeg ble ikke gjennomsvett, det ble jeg ikke, hehe.

image

image

image

Det ble listet opp mange fordeler ved denne skoen, men det jeg merket meg som «det viktigste» var…

– At en løpers fot kan ekspandere med opp til 10 mm under løping, og hvis denne «naturlige utvidelsen» hindres kan det skape plagsom friksjon og gnagsår. Det fleksible materialet øverst på skoen, også kalt Primeknnit, lar foten ekspandere som den vil, og gjør det lettere for skoen å tilpasse seg fotens bevegelser når du er på løpetur. Dette materialet har vi jo sett på en del andre treningssko også, så det var gøy å få høre hvilken funksjon dette egentlig har.

– Mellomsålen i denne skoen er 100% av denne BOOST-materialet, som er tusenvis av energikapsler satt sammen til en såle. Resultatet, ifølge Adidas, er mer energi, støtte og retning i hver løpesteg. Så gjenstår det jo å se om forventningene innfris– 😉

Jeg har i hvert fall trua, og gleder meg til å teste skoen i tiden fremover. Jeg kommer til å bruke den til forholdsvis korte og intensive løpeturer, både inne og utendørs. Men aller først skal de brukes til hverdags! Sofia i redaksjonen har nemlig ruslet rundt i kontorlandskapet med disse helt siden hun var på verdenslanseringen i New York, og i mine øyne er de er supert alternativ til mine faste Nike`s (Free og Roserun, for spesielt interesserte ;-))

Noen som har testet disse på lange, seige løpeøkter?

Ultra Boost er i salg fra 5. mars og finnes hos utvalgte forhandlere, blant annet utvalgte G-Sport-forhandlere og Sport1 Storgata her i Oslo. Den kommer til å koste rundt 1700 kr.

image

Takk for et supert lanseringsevent Spalt PR og Adidas! På tide å la #ultraboost få kjørt seg i ShapeUp-hverdagen 😉

 

 

 

 

 

Flere
Artikler