Fra den ene lanseringen til den andre. Vårslipp med Nike og NTC!

Phu, jeg ble kanskje ikke såå sliten av gårsdagens hinderløype på #ultraboost-lanseringen til Adidas, men det tok jeg søren meg igjen på pressemøte med Nike på onsdag.

Møtte mange hyggelige kjente, trente, spiste, perfekt start på dagen 🙂

Nike ønsker velkommen, og tar oss igjennom den nye kolleksjonen...
Nike ønsker velkommen, og tar oss igjennom den nye kolleksjonen…

 

... Som vi fikk teste noen minutter senere.
… Som vi fikk teste noen minutter senere.

I fullt utstyr fra NIKE kjørte vi igjennom 40 svette minutter med NTC (Nike Training Club)-appen, og hei og hopp, den satt i sikringsboksen! Jeg skal ærlig innrømme at sånne «treningsøkter» på presseeevents pleier å være liiiitt sånn halv tolv, målet er jo ikke å få de fremmøtte opp i makspuls liksom, men heller ha en hyggelig opplevelse, mingle og få kjenne på produktene. Vel, for å si det sånn.. I dag fikk vi gjort begge deler. Underveis var jeg busy med å gjøre burpees, pushups og høye kneløft, men jeg fikk karret meg til en svett selfie med Stine fra KK, en energibunt uten like.

image

image

Wohooo! Alle later som om om de er superhappy, men egentlig var vi typ.. Dødslitne hele gjengen, haha.

Jeg bruker faktisk NTC-appen ganske ofte når jeg er ute og reiser, eeeller når jeg får et innfall om å gjøre magetrening hjemme på stuegulvet. Sånn typ, et par ganger i året. Da er det Core Crunch og Ab Burner som gjelder! Navnene er kanskje litt fjåsete, men det er søren meg ikke øktene. Ikke hun treneren som pusher meg heller, haha.

image

image

Med fare for å bedrive selvskryt – etter eventet stakk jeg over gata på SATS og kjørte en styrkeøkt. Klapp på skulderen!

image

Så ja, to blogginnlegg på rappen om presseevents er kanskje ikke det som er aller mest spennende, men samtidig er det gøy å vise dere litt av det jeg sysler med i ShapeUp. OG dere får se at jeg og vi faktisk tester det meste av treningsutstyr, klær og dingser. Så når vi velger å skrive om noe av det er det fordi vi syns det er goood shit! Sånn til info 😉

Bloggen min er ikke sponset på noe som helst måte, så alle erfaringer og meninger rundt produkter kommer rett fra levra. Lurer faktisk på å starte med et ukentlig «Pia tester»-innlegg..

Jeg prøver jo ut ting uansett, og jo flere erfaringer jeg kan dele her på bloggen, jo bedre.. Ja, det får bli en fast greie. Gi meg et par uker, så er jeg oppe og nikker! Noe spesielt dere kunne tenke dere at jeg tester? Kan være alt fra treningsform til klær til sko til mat til kokebøker til… Ja. Whatevs!

Ha en fin fredag! Nå skal jeg jobbe til krampa tar meg, før jeg skal over på Crossfit Oslo og kjøre den tredje Open-økta. Skriver mer om det senere 🙂 <3

 

 

 

 

Flere
Artikler