Bli med backstage på ShapeUp-fotoshoot

Hadde dere det gøy i går? I hope so! Godt nyttår til alle 😀

Tenkte det kunne være moro å dele noen backstagebilder fra fotoshootene som foregikk i forbindelse med månedens utgave, både til treningsprogrammet og selve coveret.Gøy med litt bilder 🙂

Bildene til treningsprogrammet tok vi på SATS Storo, som ligger et voksent steinkast unna kontorene til Egmont i Nydalen.

I forkant av begge fotoshootene hadde jeg prøve klær-intervaller i prøverommet vårt på jobben. Jeez, som jeg prøvde og lurte, frem og tilbake, av og på, opp og ned, og av igjen. Jeg var min egen stylist. På godt og vondt, haha. Her er noen av alternativene vi sto igjen med. Vi gikk ikke for noen av de, hehe.

Aaaall that effort for nothing! 😉

IMG_2235

Så er vi igang med dagen da treningsprogrammet skulle knipses, en smågrå formiddag sent i november. Her er klokka cirka 09. Jeg har hengt ut i garderoben på SATS Storo i snart èn time. Delvis fordi stylist Sissel Fylling har et.. løssluppent forhold til tid (love you Sissel), men også fordi jeg liker å være tidlig ute. Spesielt når jeg er smånervøs.

IMG_2177

Så kom Sissel og worked her magic…

IMG_2182

Volià!

IMG_2183

 

IMG_2209

Oh, the difference.

Noe av det morsomste jeg vet er å sitte å skravle med hår- og sminke-folka når vi har shoot. De har alltid masse geniale tips på lur, og ikke minst er de superflinke! For meg som knapt vet hva øyenskygge er fornoe er det supergøy å snike til meg så mye tips og triks som jeg kan. Jeg har et mål om å èn dag ta meg tid til å benytte de også, hehe. Lenge leve sminkefrie dager!

I dag lærte jeg..

  • At det passer mine fargetoner å bruke en brunish eyeliner under øyet, for å fremheve øyet.
  • Jeg burde ikke ta foundation/BB-cream under eller over concealer når jeg vil skjule mørke ringer under øynene.
  • Jeg burde nappe øyebrynene mine oftere (det visste jeg egentlig, hehe. Er så kjeedelig bare)

Etter cirka en time i sminke- og hårstolen kunne vi endelig komme i gang. 

IMG_8931

 

IMG_8932

IMG_8946

Jeg kan jo være den første til å innrømme at dette var waaay out of my comfortzone! Vanligvis står jeg bak kamera og skravler, orger og dirigerer, men denne dagen var jeg altså foran kameraet. Samtidig som jeg dirigerte og instruerte, hehe.

IMG_8976

Rasmus Kongsøre var fotograf. Teknisk sett er han frilanser, men vi bruker han så mye at jeg tenker på han som en kollega. Superflink er han, og ettersom vi har jobbet endel sammen vet vi også hvordan vi vil at bildene skal være, lys, poseringer osv. Det er digg.

IMG_8965

Sissel, Rasmus og meg.

IMG_8937

Så til treningsprogrammet, del 1 av #shapeupkickstart. Disse bildene er til det programmet dere ser i månedens utgave 🙂

IMG_9016

 

IMG_9021

SÅ var det tid for sceneskifte. Vi tok nemlig bilder til begge delene av #shapeupkickstart-programmet denne dagen, både del 1 og 2. Det er del 1 som er på trykk i månedens utgave, og oppfølgingsdelen kommer på trykk i neste utgave.

Den er i salg i butikk fra ca. 26. januar.

IMG_3668

 Meg og Sissel før fotoshoot-økt nummer 2 🙂

IMG_3670

Renegade row in the making… Eller noe i den duren, hehe. 

IMG_3702

IMG_9052

image

Kan jo avsløre allerede nå at programmet blir hakket tøffere i februar.. Mer om det senere 🙂

Alt i alt en super dag og en morsom erfaring!

Tusen millioner takk til flinkeste Maria Kurth som tok alle disse backstagebildene. Hun var praktikant hos oss høsten 2014, og jeg kjenner jeg savner henne allerede <3

Takk til Sissel Fylling, som i tillegg til å være rå på sminke- og hårdame er en av de beste damene jeg vet å skravle med!

Og takk til Rasmus Kongsøre, som gjør enhver fotoshoot megalol, og resultatet smashing!

Det gøyeste av alt med dette opplegget er jo å få lov til å flotte seg med tittelen «PT-Pia» (jeg humrer fortsatt litt inni meg hver gang jeg hører eller leser det ass), og inspirere lesere både i januar og februar til å trene på en måte jeg syns er kul. Og ikke minst effektiv. Superduperbra er ordet jeg leter etter.

Senere kommer et  bildedryss fra covershooten(e) min(e) 🙂 Et cover blir ikke til med ett bilde, for å si det sånn..

Nå lar jeg 1. nyttårsdag være 1. nyttårsdag, og gir meg hen til sofaen. Litt aktivitet i frisk luft står på agendaen, men stort sett har jeg planer om å ligge i vater og la kroppen få en siste oppladning før det nye året virkelig sparkes i gang 😀

For siste gang, GODT NYTTÅR! 😀

 

 

 

 

 

Flere
Artikler