Årets første crossfitøkt… Ouch.

Den satt! Crossfit Oslo leverer, as always.

Vi startet med oppvarming, før vi kjørte…

4×4 tunge deadlift (markløft)

Deretter…

5 Shoulders to overhead (Står for shoulder to overhead, og betyr at man skal forflytte stanga man jobber med fra skuldrene og over hodet med en form for press. Typ skulderpress, push press, push jerk.. Whatever floats you`re boat!)

10 Deadlift

15 Box jumps 

AMRAP på 10 min, dvs så mange runder som mulig på 10 min.

image

Og så avsluttet vi med wall balls. Vi jentene jobbet med en 6 kg tung ball, og gjorde…

24-21-18-15-12-9-6-3 repetisjoner, så raskt som mulig. Altså, 24 reps sammenhengende, så lang pause du trenger, for du går løs på de neste 21. Sånn holder du på til du er i mål, og målet er å bli ferdig på raskest mulig tid 🙂

Gøy. Jeg liker wall balls. Slipper å tenke, digg.

image

Alt i alt en god start på 2015. Denne fredagen rundes av med et glass rødvin og tacåss (må ikke tro jeg legger igjen de gode vanene i 2014).

God helg babes.

P.S Åh, forresten, i morgen tenkte jeg å skrive et litt mer  utfyllende innlegg om treningen i #shapeupkickstart. 

Allerede er det SÅ mange som kaster seg med på oppstarten på mandag, så nå er jeg, om mulig, enda mer gira på å komme i gang 😀

P.P.S Jeg skal være ærligblogger og si at disse bildene ikke er fra i dag. De tok jeg i jula når jeg fikk ha SATS mer eller mindre for meg selv. Svært selfievennlig med andre ord! Jeg jobber fortsatt med å utvide min «hei-jeg-er-en-blogger-kan-du-ta-bilde-av-meg»-komfortsone. Stay tuned!

Flere
Artikler