Bedre søvn kan visst kjøpes

Reklame ism. Princessbutikkene.no

.. har ihvertfall jeg fått bevist, både når jeg fikk ny seng for en stund tilbake, og nå som jeg har fått nye dyner og puter i hus – i kvalitetsdun!

Nå har Princess «dunfest», og du får 50% rabatt på alle dunputer (50×70 cm), og 40% på valgfri dundyne hos Princess! Dunfesten varer til 6.desember.

I samarbeid med Princess har jeg nå fått muligheten til å teste ut dundyner. Skikkelige, ordentlige, kvalitetsdundyner, ulikt noe annet jeg har vært borti tidligere. Jeg er nok en av de som ikke har tenkt særlig mye over dynevalget mitt tidligere for å være ærlig, så når jeg skulle teste dundyner- og puter fra Princess sin nye Drømmedun-kolleksjon så var jeg litt sånn.. «tja, dette blir nok digg. Men hvor stor forskjell kan det egentlig være?».

Vel, let me tell you – sabla stor forskjell!

Sjekk ut Princess sine nettsider her.

Bare følelsen av å ha rykende ferske dyner var ganske digg, og følelsen av å legge seg med de var bare.. asså, hvordan skal jeg beskrive det – var som å få en klem ovenifra idet jeg la meg ned i senga ?

Jeg valgte Drøm dundyne sval 140×220, denne, og Drøm dunpute medium 50×70 cm, denne. Det er en middels høy, men myk pute, som passer for deg som liker god støtte til hodet eller ligge litt høyere, men samtidig synke litt ned i puta. Dynen er en middels tykk helårsdyne, som visst passer godt hele året, kanskje bortsett fra de kaldeste vintrene (ta fårre´ bli en ekstra pysj) og de varmeste somrene (da får det bli null pysj, haha).

Jeg følte at dyna holdt meg akkurat passe varm hele natta, uten at jeg ble klam, som visstnok er noe av det som er gull med dun, og generelt kvalitetsprodukter. For ikke å snakke om puta, som former seg etter hodet, og som for min del dermed ble verken for hard eller for myk.

Nye dyner og puter er et viktig kjøp, så det er smart å gjøre litt research.

Når du handler hos Princess er denne researchen relativt enkel, ettersom alle dynene inneholder samme kvalitetsdun – det er kun mengden dun som varierer, i takt med hvor varm dyne du foretrekker. Selv leste jeg meg opp på Princess sine nettsider, som inneholder masse god info, for så å dobbeltsjekke med personalet i butikken at jeg hadde valgt rett. Elementer som spiller inn er om hvorvidt du ønsker en vinter-, sommer- eller helårsdyne, og om du har det varmt eller kaldt på soverommet – om du er en kald eller varm type, kanskje ?

Nå har Princess «dunfest», og du får 50% rabatt på alle dunputer (50×70 cm), og 40% på valgfri dundyne hos Princess! Dunfesten varer til 6.desember.

FYI – Når du tar med deg dyner og puter hjem er det viktig å la det ligge fritt noen timer, altså uten forpakning, slik at dynene får luftet seg litt. Rist dyna godt og sørg for at den blir «fluffy». Deretter er det bare å smelle på rykende ferskt sengetøy, og alt er klart for nytelse på høyt nivå!

Princess har nettbutikk, så du kan enkelt klikke hjem varer herfra. Det er fri frakt ved kjøp over 499 kr, eller du kan bestille varene og hente i butikk isteden. Eller gå for gamlemåten selvfølgelig, et godt, gammeldags kjøp i butikk ? Easy peasy!

Sjekk ut Princess sine nettsider her.

Spør hvis dere lurer på noe, er vel ikke noe ekspert enda, men har jo både gjort innkjøpet og kjent produktene på kroppen (og nattesøvnen), så noe kan jeg jo ?

Vi sover visst i gjennomsnitt noe sånt som snaue 25 år (!) ila. livet sitt – da kan det være greit å investere i god søvn, blant annet ved hjelp av gode dyner og puter??

Og husk tilbudet da? Prates snart ❤️

Flere
Artikler