Benkpress, bicepscurl og annen snacks

Hei bloggen, og god torsdag.

Dette er meg klokken 07.57 i morges, bare minutter før jeg hadde PT-time med superkunden min Hanne.
Dette er meg klokken 07.57 i morges, bare minutter før jeg hadde PT-time med superkunden min Hanne.

Etter økten vår trente jeg min egen skrott, sammen med min gode venn og Snapchat-maskot Bastian. Vi prøver vel begge å legge om treningen vår en smule og dagens (les, roe ned en smule på høyintensive crossfitøkter), og kjørte derfor 10×10 med benkpress (sist gjort i, typ, 1999) og stående roing. Deretter kjørte jeg 10 x 3 dips i ringer (med litt hjelp, jeg klarer ikke så mange med min egen kroppsvekt. Enda, hehe) og 10 x 3 fremoverlente sidehev.

Jeg avsluttet økta med… wait for it… bicepscurl!

Tro det eller ei, men det er en av de tingene jeg har fått på blå resept av CFO-coach Daniel, for å få kroppen gjennom en fullstendig muscle up. Så, i ny og ne, der det passer seg, kommer jeg til å gjemme meg bort i et hjørne på Crossfit Oslo og kjøre no´curls. For i motsetning til på SATS og co. er nemlig ikke curls noe man gjør med hevet hode på et crossfitsenter, hehe.

Nå har jeg akkurat spist en nyydelig lunsjmiddag (du vet, for sen lunsj, men for tidlig til å være middag) på en superhyggelig cafè, og skal fortsette å jobbe litt med stort og smått.

image

Vi i ShapeUp har blant annet en superspennende fotoshoot i morgen, og jeg er i gang med å orge de siste detaljene. Det gledes! Så nå skal jeg avslutte, delvis fordi jeg har mye jobb å gjøre, men også fordi det er snaut med bildemateriell til dagens innlegg. Må bli (enda) flinkere til å knipse hverdagen, så bloggen bevarer sin visuelle kvalitet! 😀 (ikke le).

Et siste tips på tampen bare…

image

Laks med chorizo!
Laks med chorizo!

Dette lagde jeg her om dagen – så enkelt og godt! Asparges i bunnen av en ildfast form, sleng laksen oppå, salt, pepper, og så altså denne fantastiske ingrediensen – Chorizo. Jeg hadde søtpotet og en enkel salat til, hvis du lurte.

Namnam!

 

Flere
Artikler