Bildedryss og blinkskudd fra ShapeUp-reising

Først og fremst, håper dere likte gårsdagens #treningstirsdag! 😀

Benytt dere av øvelsene, og husk å gi meg en lyd om hvordan det hele gikk for seg. Jeg satte forresten sammen en videosnutt av alle øvelsene – det er alltid kjekt å ha sett øvelsene i praksis! Sjekk den ut på min YouTube-kanal her.

I går postet jeg også denne videoen på min facebook-side, som gikk som varmt hvetebrød og vel så det. Det er jo ikke så rart, både videoen og innholdet er over gjennomsnittet kult. I skrivende stund er det under to uker til jeg nok en gang reiser avgårde på ShapeUp Bootcamp i Ericeira, Portugal, og nok en gang har jeg begynt å kjenne på hvor mye jeg gleder, gleder, gleder meg!

 

PT-Pia i Lapoint-forkledning. Liker hvordan jeg virkelig har gått inn for surfelooken og tatt solkrem strategisk under øynene. Det var såvidt sol den dagen, hehe. Lol.
PT-Pia i Lapoint-forkledning. Liker hvordan jeg virkelig har gått inn for surfelooken og tatt solkrem strategisk under øynene. Det var såvidt sol den dagen, hehe.
Her er jeg med en sprek gjeng når vi var på treningstur i Marokko. Da hadde jeg med meg Silje Mariela, som jeg og resten av gruppa var sp heldig å få lære masse av!
Her er jeg med en sprek gjeng når vi var på treningstur i Marokko. Da hadde jeg med meg Silje Mariela, som jeg og resten av gruppa var så heldig å få lære masse av!

2013-05-07 18.05.39

De siste årene er det stort sett Portugal vi har reist til, der vi kombinerer alle slags mulige treningsformer i en eneste stor ShapeUp-fest!
De siste årene er det stort sett Portugal vi har reist til, der vi kombinerer alle slags mulige treningsformer i en eneste stor ShapeUp-fest!

image

DSC_0172

Og hver gang jeg gleder meg så mye som jeg gjør nå.. Så er det umulig for meg å ikke lage et tbt, bildedryss-typeinnlegg. Hadde egentlig planer om å begrense meg litt, men så kom jeg i gang, og da er det no turning back! Men vi har jo godt av litt sol, sommer, surf og sterke kropper i disse regnværstider 🙂

Siste tur vi kjørte var i mai. Da hadde jeg med meg Maren på laget, i tillegg til vår egen redaksjonssjef i ShapeUp, Cecilie.
Siste tur vi kjørte var i mai. Da hadde jeg med meg Maren på laget, i tillegg til vår egen redaksjonssjef i ShapeUp, Cecilie.
Første dagen vi kom var det dårlig vær, vi snakker regnvær og iskaldt (ref strikkejakken). Men på dag 2, akkurat idet vi skal starte opp første økt, kom sola frem. Og den hang med oss heele uka :-)
Første dagen vi kom var det dårlig vær, vi snakker regnvær og iskaldt (ref strikkejakken). Men på dag 2, akkurat idet vi skal starte opp første økt, kom sola frem. Og den hang med oss heele uka 🙂

Naturen i Ericeira er HELT insane, og det er ikke uten grunn at jeg får en slags ro i sjela hver gang jeg er på besøk der. Å legge ut på løpetur langs kysten i for eksempel.. Fantastisk!

Eksempel på hvordan utsikten er når du løper bortover promenaden.
Eksempel på hvordan utsikten er når du løper bortover promenaden.

image

image

... Og jepp, du støter som regel alltid på en surfer eller to på din vei, hehe. Helt ok det altså.
… Og jepp, du støter som regel alltid på en surfer eller to på din vei. Helt ok det altså.
Her kjører jeg jentene gjennom en HIT-økt på stranda, der vi var to store lag som konkurrerte mot hverandre.
Her kjører jeg jentene gjennom en HIT-økt på stranda, der vi var to store lag som konkurrerte mot hverandre. Slik jeg kjenner jenter (og meg selv egentlig) blir mange litt stressa så fort det handler om konkurranse og prestasjon når vi trener. Nettopp derfor syns jeg det er så viktig å legge inn litt av dette, og vise hvor harmløst, og egentlig sinnsykt gøy, det kan være.

For man får en ekstra push når man har presset på seg (en av mange grunner til at jeg beit i et litt skummeltsurt eple og klumset meg inn på min første crossfittime), og man får en enormt god lagfølelse når man jobber for å prestere sammen med andre. I 10 av 10 tilfeller sitter jentene igjen med et langt større glis enn før økta 😀

Happyfaces etter endt teamøkt på beachen.
Happyfaces etter endt teamøkt på beachen.

Når vi ikke har opplegg er det fritt frem for deltakerne å fylle timene med hva man vil! For eksempel å bli med rutinerte surfere på morgensurf…

image

Legger trygt igjen sminkepungen hjemme, for å si det sånn
Legger trygt igjen sminkepungen hjemme, for å si det sånn

image

Spise nyydelig mat og fylle på lagrene til neste økt…

image image image

… Eller kjøre egentrening og ta gladkristne treningsselfies etterpå.

Mulighetene er mange ;-)
Mulighetene er mange 😉
Denne hilsenen har hengt hjemme på veggen i leiligheten min helt siden jeg fikk den <3
Denne hilsenen har hengt hjemme på veggen i leiligheten min helt siden jeg fikk den etter forrige bootcamp <3

image image

Nei, ShapeUp Bootcamp, jeg er klar for en ny runde! 27. september reiser jeg altså ned med en flust av spreke jenter. Sist gang jeg sjekket skal Camilla være med også, en sportyspice uten like som jeg gleder meg til å ha med på moroa 😀 Vi har fortsatt noen ledige plasser, hvis du vurderer å fylle høstferien din med ShapeUp-påfyll 😉

Ha en fin onsdag spreking, og takk for at du er kul og sjekker innom!

 

 

 

 

Flere
Artikler