Den beste førjulsgaven jeg kunne fått

Inneholder reklame ism. Samsung og for egen bok

Hei fintfolk?

Tidenes nyhet! Ihvertfall for min del da, haha. En bokkjede har visst tatt kontakt og spurt om å få selge boken min ? I forkant av bokprosessen ble jeg fortalt at det ikke nødvendigvis er superlett å komme inn i bokbutikker lenger, da det er mange om beinet, og tror det var blant annet derfor jeg ble så glad når jeg fikk beskjeden. Hurra? Dere kan kjøpe boken min ved å klikke her, enten til deg selv eller noen du er glad i – perfekt julegave spør du meg, selv om jeg muuligens er noe inhabil, hehe. 349 kr for en verktøykasse du kan bruke hele året, det er ikke dårlig! ?

Og boken min har endelig kommet fra trykkeriet, så på mandag og tirsdag skal jeg signere bøker, og deretter sendes de ut – woop, woop. Du rekker å motta før jul om du bestiller nå?

Utover det er jeg i Sveits som dere allerede vet, på reise med Samsung for å teste deres livsstilsklokke #galaxywatch. Uvant å teste ut noe annet enn den gode, gamle Polar-klokka, men samtidig moro – teknologien ass..

Mer får dere se i vloggen på søndag. Jeg er her sammen med Caroline Skjelbred, som jobber i Elle – for en inspirerende grepa dame ass. Blir nesten motivert til å bli litt fashionable selv.. nesten?

Nå er det natta her, vi har vært på farta siden tidlig morgen. SYKT gøy å se alle som tester #piasgym2 by the way – jeg gjorde den igjen i dag, med 14 kg’s hantler, og fikk et minutt raskere enn sist. Gøy! Mestringsfølelse! Og DET er grunnen til at jeg vil at dere skal teste også, for å kjenne på godfølelsen av å konkurrere mot seg selv, slå seg selv og merke at man blir i bedre form – elsker, elsker, elsker det!

Avslutta visst dagen med ei litta preach her jeg nå ? God kveld  mine venner – håper alt er bra ?

Flere
Artikler