Bli med på «housetour» i den nye hytta!

Jøss, her kommer enda en vlogg, gitt. I am on fire, haha.

Som jeg nevnte for litt siden har jeg hatt to videoer liggende en liten stund, så nå er det godt å få det på. I denne videoen viser jeg altså frem hyttekjøpet vårt – i juli var vi så heldige å ta over hytta vår i Kragerø.

Jeg syns det er moro å vise frem, og håper og tror at jeg kan ta dere med på litt av «oppussingsreisen» når jeg kommer så langt. Inntil videre er jeg storfornøyd, og må enda klype meg i armen over at vi faktisk har fått oss hytta – spør meg igjen om et år, om jeg syns jeg har råd, om det er stress, og vi bruker´n og hele den biten der.. men jeg har trua, hehe.

I slutten av videoen lanserer jeg noe jeg har jobbet med ei litta stund nå, i tillegg til boken.. gøy ?

Håper alt er bra med dere – gi gjerne videoen en tommel opp inne på YouTube, da blir jeg så glad! Nå sitter jeg klar i senga og venter på at mannen bader mini, så er det jeg som står for leggingen i dag.. wish me luck, hehe.

Blogges snart ❤️

Flere
Artikler