Bli med på onlinetrening med meg i juni; Sterk uten utstyr, vol. 2

Reklame for egne tjenester

Juni er en typisk oppkjøring til feriesesongen-måned, ihvertfall her i gården, og for min del frister det både å trene mer utendørs, men også å lade opp til sommer- og feriesesongen.

Derfor har jeg fokus på nettopp disse to tingene i månedens live-gruppe; det blir, som forrige måned, trening helt uten utstyr, og målet er å gi deg effektive økter servert på et sølvfat, som gir deg både en god treningsopplevelse der og da, men også senere; disse øktene er perfekte å ha med i feriekofferten!

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – juni». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – juni» på Facebook?

Jeg godkjenner de første forespørselene i kveld og i morgen formiddag, så ikke stress om du ikke kommer inn i gruppa umiddelbart ?


Alle øktene er altså uten noe form for utstyr, men gir deg både styrke- og HIT-trening lell.

Målet er å gi deg effektive økter der du slipper å tenke, vise deg hvor mye du faktisk kan gjøre uten utstyr, samt hjelpe deg til å holde på, eventuelt etablere, gode rutiner i disse korona-tider. Ikke minst; gi masse inspo til hvordan du kan trene på ferie og i sommermånedene fremover.

Dette får du.. 

  • Livetrening med meg hver torsdag kl. 17.00, varighet 50-60 min. Denne økten kan du kjøre når som helst, ettersom den lagres i gruppen vår. Medium til høy intensitet, da vi veksler mellom styrke og mer intensive øvelser i én og samme økt. 
  • «Ukas fokusøkt» hver tirsdag, som er en forhåndsinnspilt live treningsøkt med fokus på f.eks rumpe, rygg, lår, HIIT, mage.. eller flere i ett. Varighet på disse er 20-30 min. Medium intensitet, fokus på kontakt og styrke i området vi jobber med. 
  • Alle øktene skriftlig i et eget dokument når juni er over, så du kan ha de til senere bruk. 
  • Én live SOMA MOVE-økt andre uken i juni, som også blir liggende i gruppa.
  • Ukentlige forslag fra meg i gruppa til treningsøkter du kan gjøre utenom våre økter – alltid uten utstyr.

For hvem? 

Dette passer for deg som er i beit for hva du skal gjøre av trening i disse koronatider, eller syns det er seigt å motivere deg til å få det gjort. Alle øvelsene vi gjør vises med to ulike vanskelighetsgrader, så man kan velge en som passer. Du liker å få deg en god svettefest når du først skal trene, og slå to fluer i én smekk; styrke og kondis i samme økt. 

Slik melder du deg på

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – juni». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – juni» på Facebook, så godtar jeg deg så fort betalingen er inne, maks 24 timer.

Merk at jeg ikke får godkjent deg før betalingen er inne, og det er topp om navnet på betalingen er det samme som du heter på Facebook. Det er heller ikke mulig å invitere venner til gruppen fordi man ønsker at de skal delta, send heller link til dette blogginnlegget, så kan de melde seg på selv om de ønsker ?

 Gruppen er tilgjengelig to uker etter juni er over, altså til 14. juli – da kan du trene øktene våre igjen og igjen så mye du vil, og alle deles i et eget dokument etter juni som du kan ta med deg på ferri’ ?

Første livetrening er torsdag 4. juni kl. 17.00 – håper vi sees?

Flere
Artikler