Treningsbloggerenes favorittfrokoster

Det er en drøm å være en del av De Nye-gjengen på mange måter, og én av de er det faktum at jeg nok en gang er omringet av fantastiske, givende, inspirerende blader. Som dere vet har jeg #matmandag hver eneste mandag, i håp om å inspirere både meg selv og dere til å slenge sammen enkle, digge, næringsrike retter. I dag står frokost på menyen, da jeg har tatt meg selv i å være ganske så lite oppfinnsom med frokosten de siste ukene.

Derfor passet det perfekt at jeg badet i inspirasjon tidligere i dag, og kom over denne saken fra en tidligere utgave av ShapeUp. 

nam sunnie

  • Du kan lese mer om min egen favorittfrokost HER.

Tro meg, den frokosten er fortsatt en slager, men jeg merker det er på tide å fylle på inspirasjonskontoen en smule.

Først ut er sjefen sjøl, Inger in Dubai, som visst har den samme favorittfrokosten som meg. Vel, nesten den samme da, jeg steker eggene, hun koker de. Jeg liker dog vrien med å tilsette litt sjokolade, og skal definitivt teste et knekk med mørk sjokkis til morgendagens frokostfest.

egg

Nummer to er Camilla fra Fitnok.no, som vekket til live min fetisj for smoothier. Eller, det er feil – jeg har hatt smoothier i hodet helt siden vi begynte å snakke om det i Treningspodden, men oppi alt flyttekaoset veit jeg rett og slett ikke hvor blenderen min er. Vel, nå ble jeg motivert til å finne den frem. Ikke bare inneholder Camillas smoothie alt man trenger av næringsstoffer for å kickstarte dagen, den er også superenkel, laget av ingredienser vi alle har i kjøkkenskapet.

I like!

eggi

Sistemann ut (selv om jeg kunne fortsatt i evigheten, alle frokostforslagene var innertiere) er Maren Erdvik. Logisk nok, etter å ha hengt en god del med Maren, og ikke minst lest bloggen hennes enda lengre enn det, er jeg godt kjent med #marenskåla. Kort sagt er det vel en haug med melkeproduker sleng sammen i en bolle, toppet med det man måtte ønske. Meieriprodukter er ofte min go to-greie på travle morninger, når jeg ikke rekker å lage frokost. Da popper jeg innom butikken på vei til jobb, og shopper inn det jeg trenger for å mikse sammen noe ala. det Maren beskriver her.

mair

So, there you have it – er du ikke klar for å møte morgenene fremover nå, så veit ikke jeg!

En god frokost er suprviktig, og for min del, sammen med en frisk gåtur til jobb, setter den virkelig standarden for resten av dagen. De dagene jeg ikke spiser før lunsj (som skjer sånn, typ.. en gang i skuddåret) tar jeg meg i å kjenne på oksehungeren, ikke bare til lunsj, men også utover dagen og kvelden. Det vil jeg helst unngå, i tillegg til at jeg liker å kickstarte dagen med bra næring etter en lang natts faste. I tillegg fortjener kroppen min bra med mat, fordi jeg gir den bra med trening.

På den måten blir maskineriet fornøyd!

Nå skal jeg sove, og samtidig vurdere om jeg skal teste en Off Piste-time på SATS i morgen tidlig. Noen som har prøvd den? Ser jo litt morsom ut.. sabla tidlig den skulle være da.. men digg for skrotten å få en god kickstart på dagen..

What to do? 


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

Flere
Artikler