Blogginnlegg på overtid! … MEN vi er i Dubai!

Jeg kunne ønske jeg kunne si noe sånt som at bloggen/dataen/laderen hadde streika, som unnskyldning for min manglende blogging de siste to dagene. But I can´t :-/

Det har rett og slett vært så mye å henge fingrene i siden det minuttet vi landet i Dubai. På en bra måte altså, for alle andre enn bloggen, hehe. Tror nok det er mest meg selv om er oppgitt over meg selv, i og med at blogging hver eneste dag i hele januar og februar var et minstekrav til meg selv. Meeen, learning by doing, neste gang gjør jeg en bedre jobb med forhåndspublisering 😉

Skal sies at det «trådløse» nettverket her ikke er top notch heller, noe som gjør det langt mer tungtvint å komme seg på nett. Oh well, nok unnkyldninger! Jeg er i Dubai 😀

Kirby er reiseleder, og hoppet rett inn i rollen fra første stund. Han har bodd i Dubai i flere år, digg å henge på en som knows his way around ;-)
Kirby er reiseleder, og hoppet rett inn i rollen fra første stund. Han har bodd i Dubai i flere år, digg å henge på en som knows his way around 😉
Vi landet såpass sent i Dubai at veimat på McDonalds var (sånn cirka) det eneste alternativet. Mmmmmm, Quarter Pounder <3
Vi landet såpass sent i Dubai at veimat på McDonalds var (sånn cirka) det eneste alternativet. Mmmmmm, Quarter Pounder <3
På plass etter en laang reisedag:-)
På plass etter en laang reisedag:-)

image

Fiiine Jørgiine :-) Hun skal blant annet ha egne styrketimer med egen kroppsvekt, Funkygine-style! Gleder meg :-)
Fiiine Jørgiine 🙂 Hun skal blant annet ha egne styrketimer med egen kroppsvekt, Funkygine-style! Gleder meg 🙂

Vi var ikke i seng før nærmere 03.30 natt til tirsdag (Dubai-tid, but still. Cirka tre timer foran Norge), men det hindret selvfølgelig ikke oss i å være klinkende klare til strandtrening tidlig dagen etter.

image

Jørgine, meg, Camilla (kanskje bedre kjent som snuppa for noen?) og Pernille klare for action.
Jørgine, meg, Camilla (kanskje bedre kjent som snuppa for noen?) og Astrid klare for action.

image

Tydeligvis blitt en greie å ta mye selfies allerede, haha. Easy way out, er så digg å slippe å spørre folk om å ta bilde :-P
Tydeligvis blitt en greie å ta mye selfies allerede, haha. Easy way out, er så digg å slippe å spørre folk om å ta bilde 😛
… Men så må jeg jo det innimellom også da. (Trx) Alexander Aalerud, meg og Carina på strandtrening :-)
… Men så må jeg jo det innimellom også da. (Trx) Alexander Aalerud, meg og Carina på strandtrening 🙂

image

Sånn cirka verdens beste start på dagen, takk til Tommy og Prehabtrening for supert opplegg! I tillegg til trening har jeg rukket å vært innom matbutikken (alltid en opplevelse i utlandet), vært på sightseeing, trent crossfit med Inger og spist på The Cheesecake Factory. Halleluja!! Bilder og div kommer senere altså, må bare porsjonere ut all moroa kjenner jeg.

image

Kveldstrening, med det verdenskjente hotellet Burj Al Arab i bakgrunnen. Typ 25 grader, rolig kveldssol, flotte folk, bra trening. Helt sånn ok+ 😉

Senere i dag skal jeg holde en times foredrag om mental trening for gruppa, og deretter er det trening med Funkygine. Tipper både middagen og senga kommer til å smake minst like godt i dag som den gjorde i går 😉

Mer updates kommer snart 🙂 Det er så DIGG her!! Hvordan er Norge?

Flere
Artikler