Boken min med julehilsen – perfekt julegave!

Reklame for egen bok

På tirsdag til uken skal jeg til boklageret mitt for å signere enda litt flere bøker, samt skrive julehilsener. Fra og med nå og ut søndag kan du nemlig bestille hjem en eller flere utgaver av boken min med nettopp julehilsener, signatur og det som er – perfekt gaveidé til en som skal bli eller har blitt mamma ❤️

Boka har som mål å gi svar på alle tingene man lurer på i tiden etter fødsel – når kan man trene igjen? Hvordan trene med delte magemuskler? Hva er innafor å gjøre og ikke? Hvordan ta hensyn til bekkenbunnen på best mulig måte, og hvordan i huleste skal man holde hodet over vann etter å ha blitt mamma?!!

Alle disse tingene får du svar på i boken min – vel, kanskje med unntak av det siste, der blir jeg aldri helt klok?

Boka er proppfull med smarte tips, råd, treningsprogrammer, personlige erfaringer, smart mat og mentale verktøy, med mål om å gjøre det litt lettere for alle nybakte mammaer å ta vare på seg selv.

Er ikke det en fin julegave, så veit ikke jeg? Kun mulig å bestille ut søndag, og det gjør du via denne linken.

Utover det, god fredag!!

Jeg har hatt en crazy uke, med masse å gjøre både privat og på jobb, for ikke å snakke om kaoset med Sterk uten utstyr-gruppen min i går.. #desomvet, de vet, hehe. I morgen blir det ny liveøkt med gjengen, det gleder jeg meg til! Men først – helg. Ikke har jeg trent siden søndag, heller.. uplanlagt hvileuke ble det, hehe.

God helg ?

Flere
Artikler