Ingen trening å blogge om

… for denne uken har jeg ikke trent. Eller, fikk meg en økt med Facebook-gruppen min i dag, men det var første økt på en stund. Løp noen intervaller på søndag, og så sa det stopp.

Så treningsuka som gikk, som jeg vanligvis blogger på lørdager, må utgå.

Altså, det startet på mandag, med en brystbetennelse som kom som lyn fra klar himmel. Alle som har hatt det vet hvor vondt det er, eller ihvertfall kan være – I was in pain. Hjalp ikke at jeg egentlig hadde tidenes mest tettpakkede uke, så alt ble typ.. komprimert til onsdag, torsdag og fredag, haha. Onsdag var jeg sånn.. jaja, frisk eller ei, nå bestemmer jeg meg bare for å være frisk. Så, tilbake til hverdagen med en langt bedre allmenntilstand, dog en steinhard pupp. Hehe.

For jeg ble relativt raskt bedre, så på onsdag kunne jeg funke som normalt igjen. Da var det bare å ta fatt på arbeidsoppgaver, som denne uken innebar oppstart av Sterk uten utstyr-gruppen min, samt å lage innhold for samarbeidspartnere. Jeg er utrolig takknemlig for å jobbe med så kule aktører som jeg gjør nå, Specsavers, OBS og Samsung for å nevne noen, men så er det så typisk at mye havner på samme tid, haha. Oh well, alt går, og jommen fikk jeg ikke gjort det jeg skulle – på´n igjen til uka, hehe.

Men ja, på grunn av alt dette har jeg logisk nok ikke trent, og spist ganske ræva. Bare meg som har det sånn? At når jeg ikke trener, så går det hadundas med kostholdet også? Blir skjerpings til uka, føler meg mye bedre når jeg har trening og kosthold på stell, noe jeg ble minnet på til gangs denne uka.

Oh well, så det var dagens.. særs lite givende innlegg merker jeg nå, men det er sannheten, haha. Kan jo avslutte med det siste jeg har igjen av negativitet i kroppen, bare for å toppe kaka; hverdagen er litt mye om dagen, jeg savner å være med folk, jeg savner å ha gode treningsrutiner, kunne så innmari ønske det var julebord-tider som vanlig, jeg savner en god fest, jeg savner å trene CrossFit med fine folk, det har vært drittvær hele uka og jeg føler jeg har mista meg sjæl på Instagram.. ja, tror det var det meste, hehe.

Jeg veit, dette er filleting, og hvis dette er det jeg har å klage på er jeg søren meg heldig. Men noen ganger må man bare få klage litt ?

Feel free til å klage litt i kommentarfeltet her om det trengs – hvordan oppleves disse tidene for dere, er det easy peasy eller begynner dere å kjenne litt på det, dere å..?

Flere
Artikler