Ny vlogg! En dag uten mobil

Inneholder reklame ism. Samsung

I denne videoen tar jeg deg med på noe jeg har hatt lyst til å teste lenge – en dag uten mobil!!

Føler riktignok ikke at det har vært mulig tidligere, ettersom man jo ikke vil være heelt utilgjengelig over tid, spesielt ikke med en liten en, men takket være Samsung Watch3, som du blir bedre kjent med i videoen, kan jeg være påkoblet uten å være påkoblet.. om du skjønner, haha.

Koden PIA2020 gir deg 20% rabatt på Watch3 og BudsLive hos Samsung.no frem til 24. desember. Klikk under for å lese mer om produktene.

I hele desember er jeg så heldig å få spre litt sporty juleglede sammen med Samsung, der du på Instagram kan vinne dine helt egne BudsLive hver mandag – hvor digg?!!

Her er greia; jeg deler en ny hjemmetreningsøkt hver mandag, og for å delta i konkurransen kommenterer du under med en (eller flere, hehe) smiley som for deg representerer sporty juleglede. Jeg trekker en vilkårlig vinner hver fredag, så her er det tilfeldighetene som rår når det kommer til hvem som vinner.

Håper selvfølgelig også dere tester ut øktene jeg legger ut – perfekt hjemmetrening nå før jul, men også etter julaften og frem til nyttår. Da er det digg med noen gode hjemmetreningsøkter! Den første kommer allerede i morgen, so be ready ?

Watch3 er en smartklokke med ganske så avanserte funksjoner for helseovervåkning. Den omtales som «klokken som passer på deg», med funksjoner som søvnregistrering, hjemmetreningsprogrammer, løpsanalyse, musikk integrert i klokken, stressmåling, fallregistrering + mye mer. Selv har jeg testet den en liten stund nå, og det jeg hittil har satt mest pris på er nettopp det jeg snakker om i videoen over – muligheten til å være pålogget uten å være pålogget. Jeg kan ta imot samtaler, ringe, sende meldinger og motta meldinger, uten å ha telefonen min i nærheten. Videre er det helt supert med grunnleggende funksjoner som skritteller, pulsmåling og kalender som er samkjørt med telefon, samt muligheten til å høre på musikk, f.eks på Spotify, uten mobilen.

BudsLive er trådløse ørepropper som settes inn i øret på en litt annen måte enn jeg tror de fleste av oss er vant til. Det er en slags mellomting mellom de to gamle måtene å gjøre det på, der proppene hviler mot baksiden av øret, så den holder seg på plass uten at man må trykke den inn med kraft, om det gir mening ?Dere skjønner når dere ser videoen. Jeg opplever at de sitter bra i øret, og store deler av arbeidsdagen glemmer jeg at jeg har de i. De kobles enkelt opp via Bluetooth til alle mulige devicer, inkludert Watch3 selvfølgelig ?

Her er en sak tek.no skrev om disse proppene i august 2020. Virket særs fornøyd, han kameraten der, også.

Husk at du med rabattkoden PIA2020 får 20% på begge disse produktene hos Samsung.no frem til julaften ???❤️

Ha en fortsatt strålende søndag, og husk å bli med i konkurransen på Instagram i morgen – og kanskje enda viktigere, gjøre treningsøkta ?

Blogges ?

Flere
Artikler