Borte bra, hjemme (nesten) best…

Så var man hjemme i gode, gamle Norge igjen 🙂 Som jeg nevnte tidligere ble jeg igjen noen dager etter at ShapeUp Bootcamp var overstått, for å henge, nyte, trene, surfe og jobbe litt.

En superhyggelig hilsen som en av jentene hadde lagt igjen på rommet mitt før hun reiste <3 Asså.. Jeg rammer det inn, haha.
En superhyggelig hilsen som en av jentene hadde lagt igjen på rommet mitt før hun reiste. Asså, jeg rammer det inn, haha.
Jeg dilta en del etter surfebombser for å se på de surfe, som er noe av det mest meningsløse og hyggeligste jeg vet om.
De siste dagene dilta jeg en del etter surfebombser for å se på de surfe, som er noe av det mest meningsløse og hyggeligste jeg vet om.

image

… Også tar jeg litt bilder av de, så jeg får gjort litt nytte for meg, hehe.
… Også tar jeg litt bilder av de, så jeg får gjort litt nytte for meg, hehe.

image

En sminkefri selfie hører selvfølgelig med. Har du forresten sjekket ut den sminkefrie utgaven av DetNye, og blesten de har satt i gang på Instagram? Søk opp #usminket2015 og bli med :-D I love it!
En sminkefri selfie hører selvfølgelig med. Har du forresten sjekket ut den sminkefrie utgaven av DetNye, og blesten de har satt i gang på Instagram? Søk opp #usminket2015 og bli med 😀 I love it!
Jeg rakk å ha en fotoshoot før jeg reiste også. Må jo utnytte de fantastiske omgivelsene når man kan!
Jeg rakk å ha en fotoshoot før jeg reiste også. Må jo utnytte de fantastiske omgivelsene når man kan!
"Assistenten" er faktisk gründeren av Lapoint og en av eierne. Ganske jordnær kar da kan du si!
«Assistenten» er faktisk gründeren av Lapoint og en av eierne. Ganske jordnær kar da kan du si!
Noen fikk kanskje med seg at jeg kjørte denne økten i går, etter inspo fra min alltime favourite blogger Inger? Ble skikkelig stolt av meg selv når jeg klarte å kjøre hele greia med 2x16 kg, da jeg vanligvis må gå ganske kraftig ned på de vektene hun foreslår. Jeg begynner å bli sterkere, and I like it! :-D
Noen fikk kanskje med seg på snap (Piapiapiapia) at jeg kjørte denne økten i går, etter inspo fra min alltime favourite blogger Inger? Ble skikkelig stolt av meg selv når jeg klarte å kjøre hele greia med 2×16 kg, da jeg vanligvis må gå ganske kraftig ned på de vektene hun foreslår. Jeg begynner å bli sterkere, and I like it! 😀
Det var fælt og digg på samme tid, as it should be.
Det var fælt og digg på samme tid, as it should be.

Nå har jeg ShapeUp´et såpass mye i Portugal at jobben kaller. Til tross for helligdag skal jeg hvert øyeblikk sette snuta mot kontoret.. Og vet du.. Det er egentlig helt ok. For etter å ha skrevet dette innlegget har jeg nok en gang blitt minnet på at jeg faktisk har verdens beste jobb!

Nyt fridagen deres, og takk for at du poppet innom <3

Flere
Artikler