Borte bra, hjemme best – hei Norge!

Endelig hjemme på norsk jord!

Borte bra, men hjemme best – alltid. I skrivende stund ligger jeg i sofaen etter det som har vært verdens lengste reisedag. Desto diggere å komme hjem. Vi var altså i bryllup denne helgen, til Annabel Rosendahl, som driver motebloggen Annabelrosendahl.com, og hennes kjære Petter, som er en god kompis av kjæresten min. Det hele var en opplevelse fra start til slutt, og flere ganger måtte jeg klype meg selv i armen over å få lov til å oppleve noe sånt.

Kjærligheten, dere – den er fin.

Både før og etter bryllupet hadde vi noen veldig fine dager i Roma, men vet dere, jeg skal være ærlig – Roma er ingen optimal by med en på krykker, hehe.

Vi var i god tro når vi reiste nedover, men fant fort ut at vi ble nødt til å løse Roma-ferien på en litt annen måte enn vi hadde tenkt. Videre har jeg lært et par viktige ferieting om meg selv – jeg trives best med å stikke på ferie ved kysten. Gi meg sol, strand og sommer, så er jeg fornøyd. I tillegg er hotell ekstremt viktig for meg, og jeg setter stor pris på å bo litt ekstra fint. Om det ikke er sol, strand og sjø, så kan det ihvertfall være basseng og treningsrom, haha. Dette kommer seelvfølgelig an på hva man skal gjøre på ferien, men ettersom vi endte opp med å tilbringe litt tid på hotellet så var det fint å ha det fint også der.

Y´all feel me?

Bryllupet var i Toscana, så på søndag formiddag reiste vi tilbake til Roma for en siste natt, før vi tok flyet hjem igjen i dag. I går var jeg egentlig innstilt på å ta det meegachillpill på hotellrommet, men ettersom to vennepar også var i Roma måtte vi benytte anledningen til å hygge oss gjennom dagen. Den allerede pasta- og pizza-fornøyde kroppen min fikk kjørt seg med enda litt mere Aperol Spritz, vin, drinker, pizza og pasta, og ja.. det var fint. Det er digg å løsne opp litt i rutinene, flyte rundt og bare nyte.

Når det er sagt – nå syns jeg det er sykt digg å være hjemme, og vite at jeg skal tilbake til mine elskede rutiner. Etter ferier som dette er det ikke noe annet som er diggere enn å mate på med masse grønnsaker, sitronvann, frukt og annet snadder, for å gjenskape den freshe følelsen som vi alle er så glad i. Trening har jeg fått gjort litt av denne ferien, så jeg har ikke noe megaabstinenser på den fronten, men for all del – det er fint å trene som vanlig, også.

Vet du, jeg tror jeg skriver litt mer om dette med ferietrening i morgen – jeg har gjort meg opp noen ganske så bestemte tanker rundt det hele denne ferien, og jeg er spent å hva dere syns. Inntil da kan dere jo sjekke ut ukas episode av Treningspodden, som handler om, nettopp – ferietrening?

Beklager litt fravær her denne uken, men nå er jeg hjemme igjen og alt er back normal – og det er digg?

 

Flere
Artikler