Business and pleasure

Som noen av dere fikk med dere på Instastory og Snap i går reiste jeg til København på morgenkvisten for å delta i et møte. Må si det er småstas å forlate landet for å delta i møter, og jeg følte meg nokså viktigper der jeg ruslet rundt med smart håndbagasje og voksenjakka mi sammen med alle de dresskledde mannfolka i 07-draget?

I dag er det fredag, og bortsett fra litt mailing, blogging og planlegging blir det lite business resten av turen. Jeg skal nemlig være her til søndag, med en nydelig jentegjeng som sitter på flyet as we speak. Mannen og guttegjengen hans har en årlig blåtur, der vi jentene vanligvis er overlatt til oss selv hjemme i heimen – well, not this year! Et par av jentene tok insj, som resulterte i at alle kjærestene som hadde mulighet tar helgen i København, med en real jentetur og alt det innebærer. HVOR hyggelig er ikke det? Jeg kan ikke huske sist jeg var på en liknende tur, og det var med skrekkblandet fryd at jeg pakket ned både ankelstøvletter og olabukse (!) til helgens happening, haha.

I dag ble det hvildag, etter en finfin treningsuke, toppet med en overraskende bra økt på et random senter her i København. Den får du jo se i morgen, da «treningsuka som gikk» kommer i morgen – lørdag veit du. Bloggen ruller som vanlig denne helgen, men noe sier meg at Instastoryen og snappe potensielt kan bli noe uvanlig.. stay tuned!

Flere
Artikler