Busy bee on the role

.. i mangel på en bedre overskrift, hehe. Denne uka byr på mye spennende oppdrag, og det var med en gjeng sommerfugler i magen at jeg sto opp i går morgens, klar for å angripe uka! Som forøvrig ser ut som følger..

Mandag

PT-kunder i Oslo, samt befaring på Domus Athletica og div logistikk i forbindelse med eventet. Jeg er så heldig å få sette sammen timeplanen nok en gang, og nå den siste uken før gjennomføring er det på tide å sy sammen de siste brikkene.

Trening: 4×4-intervaller

Tirsdag 

Flye med 08.30-flyet til Kristiansand, der jeg skal holde foredrag og to treningsøkter på Spicheren treningssenter. Lander i Oslo rundt 21.30, og tipper hodet treffer puta rundt 23.00.

Trening: Forhåpentligvis rekker jeg en styrkeøkt på senteret i Kristiansand mellom landing og gjennomføring, hehe.

Onsdag 

PT-kunder, gruppetimer, legetime, men aller viktigst, terping på step-time, X-Fit og foredrag jeg skal holde på ShapeUp Convention på lørdag ?

Trening: Endurance-time kl. 06.15 på CrossFit Fønix?

Torsdag 

Reiser til Trondheim for å holde foredrag på Inspire 2019 i regi av BI. Dette gleder jeg meg skikkelig til, og det er en rekke andre flinke foredragsholdere som stiller. Jeg skal snakke om mental styrketrening. Gjennomføring er ganske sent, så jeg blir over til fredag.

Trening: Hviledag

Fredag

Hjem fra Trondheim, og rett fra flyplassen til Oslo for å ha PT-timer og legge igjen bagasjen min – sover på Comfort Hotel Børsparken fra fredag til lørdag (spons, reklame etc.). Deretter bærer det til Domus Athletica for en siste gjennomgang, rigge stand, befaring med instruktører, og ikke minst; step-terping til jeg svimer av ? Neida. Joda. Neida.

Trening: Satser på å rekke en økt på hotellet i Trondheim før hotellfrokosten? Flyet mitt går rundt 09.30.

Lørdag 

ShapeUp Convention?? Need I say more? Hehe. Jeg bidrar med et foredrag, teamteach i step med Sølve og en treningsøkt i idrettshallen. I tillegg skal jeg og boken min ha stand, der jeg håper å få hilse på så mange som mulig av dere som skal. Det vil være goood pris på boken min, og mulighet for å spørre om tips og råd relatert til din egen treningsreise? Med andre ord; hvis jeg ikke har time, så er jeg å finne på standen min i idrettshallen ?

Trening: «hviledag», om man kan kalle det det?

Søndag 

.. og vipps, så er jeg i mål med en ganske så intens uke. Denne dagen skal jeg bare nyyyte!?

Trening: CrossFit, styrke eller skitur, ser an hva som frister ?

I tillegg til aktivitetene over er det jo endel ukentlige oppgaver som skal gjøres; svare på mailer, følge opp kunder, klippe vlogg, lage vlogg, blogge, følge opp samarbeid.. blir sjeldent kjedelig?

Speaking of, nå letter flyet til Kristiansand og jeg skal redigere vlogg. Håper du har det bra ?

God tirsdag!??‍♀️

Flere
Artikler