Ny vlogg! Jeg øver på noe jeg virkelig (!) ikke kan..

Hei dere,

Onsdag betyr ny vlogg, as y´all know?

Denne gangen deler jeg rett og slett litt nervøsitet med dere, da jeg på ShapeUp Convention skal ha en treningstime jeg egentlig ikke har forutsetninger for å ha.. i det hele tatt? Videre får du bli med på en morgenøkt hos CrossFit Fønix, som jeg virkelig anbefaler deg å teste. Lite utstyr, gøy å trene med en partner, og hele moroa tar 40 min. I like!

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube hvis du liker´n, og ikke glem å trykke abonner? Nå skal jeg jobbe litt mer hjemmefra, før det blir litt PT og SOMA MOVE i kveld. Skulle egentlig starte dagen på CrossFit, men det rakk jeg ikke gitt.. hehe, ref. det jeg snakker om på slutten av ukas vlogg?

Kler nok en hviledag i dag uansett, og uansett har jeg SOMA MOVE i kveld som definitivt blir en god økt på en såher dag. Håper du har det bra?

God onsdag! 

Flere
Artikler