Champagnelunsj og treningsuka som gikk – uke 31

I går sto champagnelunsj på agendaen, i anledning storebroren min sin bursdag. De hadde virkelig stelt i stand der hjemme, og jeg kunne ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe lørdagen på – familie, god mat og finfin stemning?

Lunsjen varte jo ei litta stund, som gjorde at jeg og mannen dro på direkten til byen for å spise middag. Deretter samlet vi noen venner hjemme hos oss, og ja, resten er historie – hyggekveld ?

Treningsuken min har vært helt konge, om jeg får si det selv, som gjorde at det var eeekstra digg å ringe inn helgen i går. Litt lett jobbing nå på starten av søndagen, så skal finværet nytes med tur i skogen, grillingen og ikke minst finalen av CrossFit Games 2018 ? Runder av med treningsuka som har gått, og krysser fingrene for at også dere har lagt bak dere en treningsuke dere er stolt av. Og hvis ikke, så ikke fortvil; man får alltid en ny sjangse uka etter ???

Søndag

Hviledag. Prøvde meg på en tur i skogen, men mensen var på vei, så der var bare litt rusling i marka, hehe.

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

Fullkropp styrkeøkt.

Onsdag

Intervaller i motbakke – 11 drag på cirka 1 min, med 2 min pause mellom hvert drag.

Torsdag

Fullkropp styrke.

Fredag

Crosstraining på SATS 1 time.

Lørdag 

Fullkropp styrke.

God søndag, fininger❤️

Flere
Artikler