Menneskets beste venn

Noe jeg liker eenda bedre enn å starte dagen med en morgentur, det er å få starte den sammen med denne superjenta. Familiehunden vår Ica må være verdens snilleste hund, på den måten at jeg tidvis lurer på om hun er et lam inni den schæferkroppen hun drasser rundt på. Skinnet kan bedra!

Jeg startet altså dagen med en time i skogen, før jeg skrev noen gode timer her i heimen. Vips, så var store deler av dagen forbi, og klokken 16.30 sto jeg klar i salen på SATS for å være med på en Crosstraining-time. Den satt som et skudd, og i skrivende stund ligger jeg i morgenkåpa i sofaen og ser på CrossFit Games og nyyter livet.

Godt at helgen er her ? I morgen blir det champagnelunsj hos broren min i anledning bursdagen hans, og ellers går helgen med til mye søvn, avslapning, kanskje litt trening, og bare, tja.. kos. God helg til deg, fine ❤️

Flere
Artikler