Crossfit Level 1, bildebonanza

Planen min var å lage et supersmud, velartikulert klasseinnlegg om alt jeg har lært på Crossfit level 1-kurs denne helgen! Men jeg er. så. sliten.

Ikke sliten som i treningssliten (eller, det også), mer grillet-i-hodet-type sliten.

Vi har hatt kurs fra 09 til 18 lørdag og i dag, og i dag avsluttet vi med en eksamen. Jeg kler en dusj, joggedress og mengder med sushi, men slenger opp noen bilder først.

Ett innlegg om dagen vet dere. Ikke no unnasluntring her i gården!

image

På vei til kurs, pottetrøtt klokken 08.00 lørdagsmorgenen. Seint ute var jeg også, så endte opp med å vente på t-banen i 20 min og ta kleine bilder av meg selv og uskyldige forbipasserende.

image

Denne søte dama fikk jeg sitte ved siden av… Emily trener på Crossfit Drammen, og jeg er 99,9% sikker på at hun er den nye Kristin Holte. Forreal!

image

… Og disse gladguttene var to av totalt fem coacher. Hamish til venstre og Matt til høyre. Cudos for awesome photoskills Matt 😉

image

image

Her øver vi på mucleups i ringer. Lærte noen geniale teknikker til å trene seg opp til muscleups. Èn dag dere, så skal jeg være en av de som svinger meg i ringene, lett som en plett! Gleder meg til å dele tips her på bloggen også (jeg og bloggen ass.. best friends!)

image

Notice the tattoo.. Morsom observasjon i løpet av helgen – hva er greia med crossfitgutter og tatoveringer på leggene? 

image

Don´t mind if I do!

image

Dette kosteskaftet.. Ser harmløst ut? Prøv å terpe på teknikk med den rakkern i to dager… Jeeez!

image

image

 

image

image

image

image

Kort oppsummert, en av de kuleste helgene på lenge. Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg består den skriftlige prøven vi hadde på slutten, jeg skal få svaret på mail om to til tre uker.

Fingers crossed!

Nå er det dusj+joggis+sushi+senga! I morgen er det bitte lille julaften, og #matmandag her på bloggen. Heisann hoppsann, det blir bra 🙂

 

 

Flere
Artikler